Šta je novo?

EON za Smart TV - aktivacija kodom [za EON browser/mobilnu aplikaciju postoji posebna tema]

Imam Total i smorila me modovana app ,nemam prava na tv slot

Kupio bih na KP eon tv full ,kupovao neko te slotove ?

Nije mi jasno otkud toliko tv slotova,verovatno sbb radnici imaju neku semu

Screenshot 2023-06-19 104057.png

U Bosni su starim korisnicima Total TV počeli da daju TV slot uz produženje ugovora, ali to ne objavljuju kao ponudu dok im ne tražiš.

Pokušaj nešto da izvučeš, možda uspeš.

To je urbana legenda.
Naravno da nije.
Telemach BiH ima svoj zvaničan nalog na jednom bosanskom forumu.

Snimak-ekrana-2023-06-19-114932.png

Snimak-ekrana-2023-06-19-115530.png

Poslednja izmena:
Znam za klix.ba forum temu.
Dok ne vidim crno na belo screenshot-ove sa MojTotal / MojTelemach / šta god koji jasno demonstriraju SmartTV uređaj & da je Total nalog sve je to rekla-kazala.

@shamanNS

Evo crno na belo. Koristim od rođaka iz Bosne (na moj nagovor je aktivirao, nije ni znao za to). Na MTS netu rade svi kanali osim RTS i Hayat (čak rade i SK, N1, Nova S)

rmQOutW.png

A nema ni razloga da telemach daje lažne informacije

Pozdrav ,uzeo smart tv i skinuo aplikaciju eon sa kodom.Kada sam ušao u korisnički nalog da povežem izlazi da ne moze se poveže jer sam iskoristio broj uredjaja.Inace imam dva eon boxa i koliko sam video jedan je registrovan kao smart tv i tako mi je zauzeo mesto za aplikaciju.Da li neko zna rešenje problema.

Zvati korisnicki servis da isprave i oslobode Eon smart slot

Pozdrav ,uzeo smart tv i skinuo aplikaciju eon sa kodom.Kada sam ušao u korisnički nalog da povežem izlazi da ne moze se poveže jer sam iskoristio broj uredjaja.Inace imam dva eon boxa i koliko sam video jedan je registrovan kao smart tv i tako mi je zauzeo mesto za aplikaciju.Da li neko zna rešenje problema.
a i meni se desavalo na par naloga da je box koji koristi mobilni nalog prijavljen i kao Smart tako da jedino resenje da ga izbrises onda aktiviras smart nalog pa onda ponovo taj box prijavis na mobilni nalog

Pozdrav ,da li možeš da mi pomogneš kada udjem na korisnički nalog gde da obrišem i ponovo aktiviram.

Pozdrav ,da li možeš da mi pomogneš kada udjem na korisnički nalog gde da obrišem i ponovo aktiviram.
a kad se logujes imas uredaji i tamo kod svakog pise obrisi pogledas koji je na smartu i na mobilnom vidi se isto vreme zadnje aktivnosti ili po imenu i obrises
ako je box koji je na mobilnom nalogu zauzeo smart nalog i kasnije taj box ponovo logujes sa user pass

Konacno da su se sastavili malo sa aplikacijom. Tek sa ovom verzijom 8.1.35906, nema vise zamrzavanja slike kod prebacivanja kanala. Po prvi put nakon duzeg vremena mi se desava da bolje radi smart tv app od aplikacije na EON boxu. Kakva su vasa iskustva? 😁

Na webOs-u, kod Lg televizora, modela više srednje ili visoke kategorije, od početka je EON smart TV aplikacija radila odlično.

Pa normalno, čim je krenulo ažuriranje biće tu ubrzo na tim linkovima...
A i da ne bude postavio bi kasnije instalirani novi eon TV apk sa TV-a.
Nego seoski šaman se sad ispalio :D

Ažuriranje je krenulo prvom talasu korisnika još 26.06. A šta je na drugom linku bilo do pre par minuta je lepo ovekovečio i sam link preview Benchmark foruma:

Screenshot_2023-07-03-13-57-05-831_com.android.chrome.jpg

I naravno da sam kad sam pročitao pitanje od @fusion_ išao na ApkCombo downloader stranicu (gde sad takođe skida najnoviju verziju iako Eon app stranica još uvek nije update-ovana) i još par sličnih i proverio da li je koji krenuo da skida v8. 1 ili v8.0 još uvek pa pošto je bilo i tu i svuda još uvek v8.0 nisam ništa ni odgovorio.

Poslednja izmena:
Konacno da su se sastavili malo sa aplikacijom. Tek sa ovom verzijom 8.1.35906, nema vise zamrzavanja slike kod prebacivanja kanala. Po prvi put nakon duzeg vremena mi se desava da bolje radi smart tv app od aplikacije na EON boxu. Kakva su vasa iskustva? 😁
Džabe dižu cifre u verziji kad se suštinski problemi oko najosnovnijih stvari vezanih za zvuk i video aspekt ne rešavaju godinama u nazad. Pogledaj sad tokom prenosa Đokovića na šta liči SK 1 stream i uporedi sa RTS 1.

Na RTS je sve ok (osim užasnog komentatora 😂😂) a na SK 1 su: sj*bali boje (pošto je source sa tog centralnog terena 4K HDR / HLG valjda?), sj*bali su deinterlace (obrati pažnju kako igraju linije na majicama linijskih sudija... to se zanimljivo ne primeti na SK 4K stream-u)... još samo fali klasik od problema sa United Media kanalima: da zvuk i slika ne budu sinhronizovani. Al ne sumnjam da će biti i toga.

Може било која верзија на фајерстик.

Dobar dan da li moze pomoc prilicno sam nov pa polako.Koristim Samsung smart tv i imam nalog iz sr i zeleo bih da ga koristim u inostranstvu(citao sam ovde skoro sve za smart tv).Recite molim vas koji je najbolji nacin preko controld ili preko vpn-a za ruter.Drugo pitanje ako koristim nalog preko kompa koji uredjaj povezujem na controld windows ili chrome i kako to da podesim na eon?

Nazad
Vrh Dno