Šta je novo?

EON za Smart TV - aktivacija kodom [za EON browser/mobilnu aplikaciju postoji posebna tema]

Oni izgleda updateuju tako da ne radi normalno na ostalim uređajima..
 
Na šta liči SK 5 stream trenutno ovo je sramota 🤬🤬🤬
Zamutili mi Kudermetovu dušmani 🤣
 
To mu dođe aplikacija za mobilne telefone. I to praistorijska v1.8.120 (= poslednja pre uvođenja provere "kompatibilnosti" sa AndroidTV uređajima) koja laže da je v2.0.27.
 
Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
^^ A ovu koristite da se ne buni za update ali je svakako za AndroidTv? Sta se postize ovim?:)
 
Na Android Boxu (Mecool) mi danas EON izgubio sliku, ima samo ton. Jel ima neko isti problem mozda?
 
Izađi iz app (sa back back back... dok ne ponudi potvrdu da hoćeš da zatvoriš app), i/ili uradi force close pa ponovo otvori i vidi ima li slike.
Zna povremeno da pobljavi, naročito ako i između dva otvaranja Eon app promeniš i IP adresu sa koje pristupaš (= tipa uključiš VPN server :p)
 
Kod mene nekad mora i box iz struje neće ni sa force close da se vrati slika. (kaon box sa kloniranom EON SmartTV app)
 
Kod mene se to ponekad desava na Eon sdmc boxu ;). Jedino sto nema ni slike ni tona :) Restart resava sve.
 
Hvala na sugestijama, Clear Cache je na kraju pomogao. :)
 
Da li neko zna, da li je moguće koristiti daljinski televizora preko cec za promenu kanala napred/nazad?
Na dva televizora ne uspeva nikako; Hisense a6bg55 i Philips 43pfs5803/12 tj.
preko google tv hd i mecool m8s pro L, govorim o smart tv aplikaciji preko koda koja je aktivirana radi probe na oba.
Probao sam key mapper, ali on ne detektuje tu dugmad za šaltanje kanala, na daljinskom tv-a.
 
Moguce je i radi u kombinaciji lg tv i mi box s. Osim promene kanala rade i ostali tasteri, navigacija, epg, pauza, premotavanje i ostalo.
 
Moguce je i radi u kombinaciji lg tv i mi box s. Osim promene kanala rade i ostali tasteri, navigacija, pauza, premotavanje i ostalo.
ja koristim eon daljinski na mi box nabavio jos jedan na kp i radi odlicno.
 
Pozdrav društvo, nisam našao da je neko pitao slično pitanje pa me zanima da li je izvodljivo da na TV-u sa Android OS-om bude instalirana EON aplikacija (kada se instalira sa Android TV Play store-a traži aktivaciju kodom), ali na taj način da nije neophodna aktivacija kodom odnosno da TV ne bude u listi za EON Smart TV gde ima samo jedan slot, već u listi sa 5 dozvoljenih uređaja (slotova) gde su Android mobilni telefoni i web brauzeri?
 
Trenutno jeste (tako što instaliraš "modovanu" verziju mobilne aplikacije od pre sto godina [iz 2019. ili 2018. godine] , posljednju pre dodavanja te provere kvazi "kompatibilnosti" sa AndroidTV) ako znaš da nađeš spomeni apk fajl, a u bliskoj budućnosti ta fosilna 98% sigurno više neće raditi... a da li će kad ta matora prestane da reprodukuje video stream da se pojavi neko da moduje noviju mobilnu vreme će pokazati.
 
Koristim sport paket i stize mi mail da ce da puste Nova kanal za utakmice reprezentacije u kosarci. Ako bude tako lep gest nema sta.
 
Da li neko može da napiše kako da instaliram EON na Mi Stick pošto sam na Total TV? Znam ceo postupak, ali se javljaju problemi. Instalirao i u mobilnom i u Sticku Send file to TV, prebacio fajl, medjutim u Sticku preko explorera se ne vidi??? I da dodam, da li je taj fajl običan, a ne TV, i da li će tražiti kod, ne znam. Prvo moram da vidim zašto se fajl uopšte ne vidi? Omogućio sam nepoznate izvore.
 
Da li neko može da napiše kako da instaliram EON na Mi Stick pošto sam na Total TV? Znam ceo postupak, ali se javljaju problemi. Instalirao i u mobilnom i u Sticku Send file to TV, prebacio fajl, medjutim u Sticku preko explorera se ne vidi??? I da dodam, da li je taj fajl običan, a ne TV, i da li će tražiti kod, ne znam. Prvo moram da vidim zašto se fajl uopšte ne vidi? Omogućio sam nepoznate izvore.
A da u Send file to Tv (na sticku) kliknes na fajl koji si prebacio?
 
instaliraoEON ali opet traži kod koji ne mogu da aktiviram jer sam na total TV koji ne nudi EON na TV,
ovo je tema za aplikaciju koja traži kod. Mi Stick je Android TV uređaj na kojem radi ta aplikacija. ti tražiš mobilnu aplikaciju, za nju postoji druga tema, u kojoj se spominje side load ako se ne varam
što se Total TV-a tiče, ponuda se razlikuje od države do države
 
Poslednja izmena:
Vec sam se žalio ali ovo sada radi toliko loše da je neupotrebljivo... Kanali se menjaju uz crni ekran koji stoji od 5 do 30s, koči, prekida, pritom tv povezan kablom na ruter na najbržem paketu. Kad okrenem cc kažu da znaju da su sjebali app za Samsung i da se sačeka update..
 
Vec nedelju dana se desava da par puta dnevno izbaci aplikacija i samo vrati na home screen. U pitanju je TCL android sa eon smart app. Da li neko ima slicnih problema?
 
TCL uvek ima neke probleme sa EON-om. Ili izbacuje iz aplikacije, ili trza slika, ili pri prebacivanju ne krene kanal iz prve... Nikako da sve radi kako treba.
 
Постоји ли могућност да се једном активиран Еон апп кодом на андроид Тв уређај пребаци на други андроид Тв уређај без захтева поновне активације?
Типа копирањем неког хеша, ид-а, уид-а итд. Претпостављам да би био потребан и роот приступ на андроиду…
 
Nazad
Vrh Dno