Verzija je izašla juče ili prekjuče, ništa bitno se nije promenilo, na TCL c725 i dalje baguje isto kao i na starijij verziji. Build od avgusta , verzija novembar, izašla na store u februaru...Ko zna sta su muljali, ali cu svakako da je instaliram
Hvala
Sad je na GP "nova" verzija,Izasla nova verzija EON-a 4.03 na GP, ali nigdje ne mogu da nadjem apk. Zadnja verzija koja moze da se skine je 3.94
Sad sam probao N1 i Sport Klub, i rade na MTS mobilnoj mreži.EON od SBB-a, da je van mreze ne bi bilo tih problema. Koristim na android box-u (Mibox S), probao i preko telefona, ista fekalija.
Nije tačno. MTS mobilni net na telefonu preko hotspota na laptopu rade UM kanali. Upravo probao.Mada smo omasili temu al da dodam i pojasnim UM kanali mogu da rade sa mts internetom samo na telefonu ( tabletu ) ako direkto koriste mobile data od mts-a ali ako je sim kartica ubacena u modem ( pa u ruter) i napravljen wifi ili sa hotspotom se prebaci internet ili wifi od mts-a onda UM kanali nece raditi na Eon app , mene jedino cudi kako je uopste radila pre kako je napisao @Mandrak a da nije koristio vpn i u pravu je @miki92 trebao je odmah da napise vise info kako gde i sa cime je koristio
Pa ako ti nie eon van mreže onda imaš mogućnost upotrebe,čini mi s 50 % vremena van mreže. Verovatno si prekoračio to...DakleM, koriscen MTS mobilni internet, preko hotspota ili preko 4G rutera, radila najnormalnije zadnjih par meseci svakodnevno aplikacija za smart TV. Radila je ista kombinacija i preko EON mobilne aplikacije na fonu. Sada ne radi ni jedno ni drugo. Bitno mi je bilo da neko potvrdi da ta kombinacija radi i dalje, da nije neka rampa lupljena od strane SBB-a. Znaci, nesto je do IP adrese koja mi je dodeljena i SBB me prepoznaje kao "fiksnog" korisnika. Resetovao sam ruter vise puta, nije pomoglo. Hvala svima na odgovorima, narocito onima koji su proverili da li radi i dalje preko MTS mobilnog neta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari