Šta je novo?

eon unicast

Niko

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2002
Poena
619
bu, ne radi mi unicast i nikako ne mogu da ga namestim da mi radi...

Radio mi je negde do sredine januara kad je izbila ona *****. sa bankrotiranjem i posle toga nista ~ koristio sam samo TP113 a.k.a. 194.177.32.11:8080 jer mi ostali ni do tad nisu radili...

Sad je fora sto mi za tp113 izbacuje:

The server returned an error response:

403 = Forbidden

Aborting.

A ostali 103, 114 i 115 i dalje ne rade ~ koji god link da stavim ono ostane na 'Connecting to: bla_bla_adresa' i tako dok ne bude timeout i poruka 'Server busy. Waiting to retry.' i tako u bilo koje doba dana ili noci s' tim da za bilo koji od tih istih fajlova download normalno ide preko zemljanog provajdera.

Poludecu! GRRRRRRRRR ;(((

Fazzt normalno radi sve vreme, znaci primam fajlove, sve ok...
(nije mi istekla pretplata, ima jos pola godine do toga... user i pass su provereno oki...)

Signal je preko 55%, probao sam sa Get Rightom i Download Acceleratorom, WXP drajvere sam drzao standardne sa cd-a za w2k, evo sad sam probao i TechniSat SkyStar2 401b drajver koji nije hteo da se instalira, instalirao je b2c2 servis koji navodno radi ali problem sa unicastom i dalje ostaje isti... znaci novi program radi sa starim drajverom ali problem je i dalje tu.

Na EONinside.com ima neka fora, neki 5 Stream Fix, ali je to za multicast i Fazzt... kazu da su menjali nesto oko transpondera i kanala i da se to u velikoj meri odrazilo na multicast medjutim izgleda da je sjeb. i unicast...

Da li neko zna gde mogu da skinem neki konkretan drajver za XP (mozda je to problem...)?

Da li vama radi unicast na svim transponderima (posebno sta se desava sa 113?)?

Je l' ima jos neka fora?!

Kako ste vi podesili unicast?
(overio sam jos odavno pola eon faq sajtova... ~ cisto da znate da mi ne treba novih faq url-ova... ;))

Hvala mnogo!

Promeni transponder. Ne mozes da koristis proxy preko jednog transpondera ako je eurotv namesten na drugi. Zato ti i javlja gresku.
Desni klik na fazzt, izaberi stop.
Startuj eurotv i izaberi transponder 114.
Desni klik na fazzt, izberi start.
U flashget-u ili getright-u sta li vec koristis, stavi za proxy settings: proxy.114.europeonline.com, port 8080.
Unicast trenutno radi samo sa transponderima 114 i 115. Preporucujem 114. Meni se nije desilo za 4 meseca koliko ga koristim da nije radio. Nekad radi brze nekad sporije ali radi.

Evo sta mi je lik koji odrzava EONinside board rekao u vezi unicasta (kako vama radi nije mi jasno):

'4)As to unicast, its only really possible on 103 and 114 at present, 113 doesnt work at all, 115 does work for non passworded urls., you can find more on how to configure this at http://www.visualmodality.co.uk/ , and in your case its probably better to use than dialup (its about the same speed as normal dialup ..which is why most ppl dont bother with it anymore).'

Promeni transponder. Ne mozes da koristis proxy preko jednog transpondera ako je eurotv namesten na drugi. Zato ti i javlja gresku.
Desni klik na fazzt, izaberi stop.
Startuj eurotv i izaberi transponder 114.
Desni klik na fazzt, izberi start.
U flashget-u ili getright-u sta li vec koristis, stavi za proxy settings: proxy.114.europeonline.com, port 8080.
Unicast trenutno radi samo sa transponderima 114 i 115. Preporucujem 114. Meni se nije desilo za 4 meseca koliko ga koristim da nije radio. Nekad radi brze nekad sporije ali radi.

Znaci ugasim Fazzt, izaberem 114, upalim Fazzt, a umesto ipa ukucam proxy.114.eon.com:8080 (sto mu dodje isto...)...
[znaci fora je da ugasim-upalim fazzt servis?!!?]

'Promeni transponder. Ne mozes da koristis proxy preko jednog transpondera ako je eurotv namesten na drugi. Zato ti i javlja gresku.'

!?

RADI!!!!
NEIZMERNO HVALAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! ;)

Znaci Euro TV je blokirao transfer!?
Reci mi u cemu je tacno fora da znam za ubuduce...

Vrlo je jednostavno: prilikom svake promene transpondera restartuj fazzt (start/stop).

ma to da, nego kakve veze ima biranje tp-a u eurotv programu?

Nazad
Vrh Dno