Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama - videti prvu poruku)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bluetooth verzija.Radi bez adaptera samo se upari normalno.Ne radi vibracija al koliko sam citao to je do androida i ne radi 3.5mm za sluske(tj rade samo sa pc uz adapter)

Probaj nista te ne kosta cak mislim da bi i radilo.Ja nisam hteo da se njakam sa kablovima

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Ma i ovo je wireless ali moram da ubodem adapter. Videću ako me ne budemo mrzelo probacu.
 
Da pitam i ovde - kako da uparim samsung smart remote od tv sa (danas ga dobio) eon uredjajem?
Up and down CH dugmad ne menjaju kanale već input source na tv što je besmisleno.
 
Jedno brzinsko pitanje ako je neko pokusao, da li moze da se upari eon daljinski sa Mi Box S?
 
Zanimljivo pitanje. Bilo bi suoer ako je to moguce

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
 
To je onda fanrasticno jer je eon daljilnski izuzetno kvalitetno izradjen i plus ima brojeve koji ipak znace

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
 
Sideload ili napraviš Gmail nalog sa USA adresom i prijaviš se sa njim na trenutak na boxu i pojaviće se u Google Play. Može da se koristi sa VPN-om, problem je plaćanje, moraš gift card da kupiš na nekom sajtu, pa da ukucaš kod. Previše gimnastike, probao sam, koristio neko vreme i batalio.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Skinuo sam APK i instalirao rucno, radi. Samo se ne vidi na pocetnom ekranu. Moram da odem u Settings pa Apps i tamo da ga pokrenem.
 
Sideload launcher instaliraj.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
 
Ja gluposti ovaj ott vic sto sam dobio kod nema opcija mijenjanja jezika titla i zvuka kao nekad ce to kroz update dodati

Da trazim zamjenu za onaj prosli box?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
 
Jel ovo ott pod verzija normalno s obzirom da sam u sbb mreži. Uređaj je koji se povezuje i sa coaxom i sa lan kablom. KSTB6020

Verzija OTT1. 180411.001 release-keys
Firmware version 0.8.9.8
 
Poslednja izmena:
I sta to zapravo znači za mene pošto sve radi kako treba.

Signal je live uporedjivao sam sa d3 u drugoj sobi. Ocu reci ne kasni 30ak sekundi kao da vuče sa neta nego je sa coaxa. Premotavanje radi top. Jedino ne radi glasovna a za to bas nesto i briga.
 
Sideload launcher instaliraj.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Zeznuo sam se prvi put, instalirao sam čist Android app, obrisao sam i instalirao APK za Android TV. Sad imam ikonicu normalno kao i sve ostale.
Ulazim u app najnormalnije, i sve radi osim što nemam play taster nigde.
Verovatno je to zbog lokacije.
Nalog je sestrin koja koristi Hulu u USA.
 
Deluje da nešto zbunjuje box. U eon aplikaciji pišu jedne info a u osnovnim podacima android a druge.

U aplikaciji eon verzija stbkaonu a u android osnovnim podacima ott.
c19cb6173c2e8a7cb614b293e0a7d77e.jpg
c6618f96cc57b865aad34dd87e91c6bc.jpg
 
@emaremare: Ništa ne zbunjuje box, sve je u redu. (Eon app za "verziju sistema" koristio ono što Android Settings prikazuje kao firmware version i to je sve).
Od prvog dana kako su počeli da dele korisnicima Eon box iz ko zna kog razloga "build version" identifikator sadrži "OTT" u nazivu i na KAON modelu Eon boxa, i isti build je u upotrebi bio i za KAON setovan u "hybrid" režim rada (= za SBB / za u mreži korisnike) i KAON setovan u "ott" režim dok su u početku delili KAON box i za "van mreže" korisnike pre nego što im je stigla prva tura ovih SDMC Tech uređaja. Kod tebe očigledno taj KAON radi kao "hybrid" i sve je kako treba da bude.


Jedino "sporno" je to što tvoj uređaj još uvek nije dobio update na Android 9.0 a drugi SBB korisnici su to počeli da dobijaju u zadnjih mesec dana.

Tako da opusti se i uživaj. Eventualno jednom nedeljno uđi u Android Settings i proveri da li ima novi system update.
 
Poslednja izmena:
Hvala

Rekoše mi iz call centra da puštaju "kolege" iz United grupe valjda 20.000 update dnevno. Ne idu svi od jednom i da ga ne držim za reč da do kraja oktobra očekuju da svi budu updateovani.
 
Svakodnevno mi se desava da EON box zakuca, bez ikakvog patterna. Mozda nesto cesce na YT app. Zamrne slika a zvuk se i dalje cuje, bude non-responsive. Ili na TV app, zakuca prosto i to je to, moram hard reset. Imam box od pre nekih mesec dana, znaci sveziji je uredja, tako gledano. Da li je to prosto ocekivano od 'kvaliteta' box-a ili da zickam da mi zamene?
 
Kod mene se za godinu dana ni jednom nije zamrzao. Desi se da na momente nestane slika (crn ekran) i pojavi se nakon sekund-dve. Titl i zvuk uglavnom nastave da idu tokom tih par sekundi. Ovo se dešava prilikom gledanja TV programa uživo (ne tokom gledanja unazad).
Dakle, reklamiraj...
Pozdrav
 
drustvo da li na ovom EON daljinskom upravljacu postoji dugme za vracanje prethodnok kanala? recimo sad gledam RTS (2 kanal) i prebacim na 24Kitchen (220), pritisnem dugme i samo se presaltam sa jednog na drugi? ja nigde to dugme nisam nasao..
hvala
 
Ne postoji. Makar ne na verziji tog Notus daljinca koji SBB tj United Group provajderi koriste uz Eon box.

Notus daljinac u origalnom dizajnu je imao i prethodni kanal i mute tastere, pa očigledno po želji provajdera zamenjeni "bitnijim" funkcijama.
 
Taj taster nije podržan na eon uredjaju, npr samsung smart remote ima "back" taster koji na d3 radi baš to, na eon boxu prikaže listu kanala.
Na D3 daljinskom, koji takodje imam, back dugme nema nikakvu funkciju, iako daljinski sasvim lepo radi sa eon boxom.
 
Poslednja izmena:
Otkad su uveli profile na Eon boxu meni daljinac ludi, promenim par kanala i onda se zaludi i trepce zelena dioda i tako jedno 2 minuta, menjao baterije, strogo gledao da budu sto svezije. Promenim kanal a na TV nastavi da menja sve kanale dok ne stigne do zadnjeg a to je kod mene SBB help. Pretraga glasom ne radi.
 
Kod mene isto ne radi pretraga glasom i ne kapiram zasto.

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno