Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama - videti prvu poruku)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Promeni DNS server (stavi 1.1.1.1 ili 8.8.8.8) pa probaj onda Eon.

Kako da promenim to? Moze li malo pojasnjenje,posto gledam preko Samsung Smart App?

Poslednja izmena:
Trebalo bi da imas podesavanja za mrezu na tv-u. Tu idi na rucna podesavanja pa podesi dns kako ti je shamaNS napisao.

Ajde da ovde pitam, ima li neko objašnjenje.
Trenutno na eon van mreže ide tenis Federera i Norija. Krenem da na jednom od naslednika gotita tražim sk1 hrvatska, da pogledam basket Hrvata sa Nemcima,kad tamo sk 1 Srb, prenosi basket Srbija - Portoriko.
Kako SK 1 u isto vreme ima 2 različita programa?

Pa tako što to nije SK Srbija

Da, zbunio me Srđan Radojević.
Nije mi palo na pamet da prenosi za SK BiH, ili SK CG.

Kratak odgovor, nikako.
Duži odgovor, ima neko uputstvo na xda za koje nisam imao strpljenja da probam.

Možda neko od kolega može da ti kaže da li kodi ima netflix opciju, pa tako da probaš.

Može netflix addon na kodi-ju ali ne očekuj neku rezoluciju.

Može app sa xda, radi super sve normalno, ne znam koja je rezolucija ali na HD 32 je ekstra slika, može i kodi, isto nije ultra mega giga HD, ali ogromna prednost je, bar za mene, što mozes da povučes titl sa sve naslove.

Probao sam kao sa klipa i Netflix izbacuje error -12. Kaon box

guglaj

Netflix for ATV or uncertified devices by Netflix​

pa skini
Netflix 2.0 build 295 for Widevine L3

samo instaliraj bez patch-ovanja

Ali Widevine je L1

Naziv si pisao Kaon ili Kaonmedia ?

Hvala, sada cu ponovo probati

Niste.
I do sad si 50 puta mogao sve što treba pitati Google.

Suština je da treba da koristiš CoreELEC img i DTB fajl namenjen za X96 Max box i da Eon box (SDMC model naravno, KAON model nema Amlogic SoC) se boootuje u recovery tako što isključiš napajanje, stisneš i držiš power dugme na samom boxu i onda vratiš napajanje i kad se pojavi Eon logo pustiš dugme.
Takođe isto dugme treba da stisneš i držiš (ovaj put bez isključivanja napajanja) nakon što CoreELEC install skripta odradi resize particija i od broji 15 do restarta... dakle u momentu restart-a stisneš power taster.

Je...š forum onda, sve ima na guglu

Dobio si 2 bitne informacije koje nema na google tako da spreman si 100% da uradiš sve što treba.

EON je klasican buckuris i radi musicavo...
Trenutno sam u Afriki i u pocetku je bar 60% kanala radilo...
Od SK1-3, Nova Sport, Eurosport... do nekih filmskih kanala...
Sad vise ni jedan jedini kanal ne radi...
Cak ni ubogi RTS... koji je do sada radio gde god sam putovao...

Ako znaš kako da bootuješ box u recovery i nađeš odgovorajući DTB fajl od sličnog boxa. Taj đavo verovatno da može i da se rootuje :D
U AV rupici nema skriveno reset dugme kao kod kineskih android boxova. Pokušao sam da držim power dugme tokom uključivanja u struju ali se samo podigne sistem. Mislim da nema mogućnost za recovery.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno