Po kom "mom"?Kucaj "tv po tvom " 😁😃
Ima je u EON prodavnici.Kako doći do aplikacije?
Da na to sam mislio. Izvinjavam se na nepreciznosti.Vrv je mislio Play store na Eon box-u.
ubacim fles u smarbox , uopste ga ne vidiKako si došao do tog zaključka?
vidi ga, al kaze uredaj kington usb disk je ostecen , e sad da ga drugacije formatiram@alfred921 Verovatno si fleš formatirao kao NTFS ili exFAT? Ako je to slučaj eto razloga zašto KAON model Eon boxa ne vidi fleš, s obzirom da ne podržava ta 2 gore spomenuta filesystem-a. SDMC model Eon boxa podržava i NTFS i exFAT...
Moraćeš da formatiraš fleš na FAT32 (kojem je max veličina partcije 32 GB) ako će da se koristi i na boxu i na kompu (sa Windows-om ili macOS), eventualno Android / box bi valjda? trebalo da "vidi" i Linux filesystem poput ext3 i ext4
na kopu radi sve bez problema 😂Pa na kompu možeš da ga reformatiraš u šta hoćeš
Šta kaže komp kad ga povezeš na njega?![]()
pa da ubacim neke apk fajlove da instliramOnda je do filesystem-a. Rešenje si dobio : reformat fleša u neki od podržanih. Uz uzimanje u obzir da samo FAT podržava praktično svaki operativni sistem a ostale formate kako koji.
Vidiš i sam sad da između 2 modela Eon boxa postoji razlika koji može a koji ne šta da pročita iako su oba Android uređaji...
Šta si uopšte hteo da radiš sa flešom na boxu?
Nakoj sto uradis clear data yt aplikacije restartuj box, ja ga restartujem na power dugme 3 sec i pojavi se restartuj uvek proradiPozdrav. Zna li neko kako da resim problem sa YT, video krene 2 sekunde i samo stane. Probao sam clear data i cash, nije pomoglo. Nisam hteo ceo box da fabricki resetujem, imam par aplokacija i nem pojma sta bi se desilo sa Eon app-om.
P.s Mogu da premotavam, i sve ostalo radi kako treba ali jednostavno 2 sekinde i stane..