Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama)

MaxBgd

Poštovan
Učlanjen(a)
25.07.2021
Poena
75
Kucaj "tv po tvom " 😁😃 naziv apk je
SUPERNOVA TV po Tvom

tigi

Poštovan
Učlanjen(a)
11.03.2019
Poena
50
Je li mora GP biti registrovan na Srbiju, jer ga meni ne nalazi?

darkony

Poštovan
Učlanjen(a)
04.01.2015
Poena
60
Moja oprema  
GPU
Nvidia
Laptop
Asus
Mobilni telefon
IPhone 14 Pro Max
Pristup internetu
  1. Kablovski internet

alfred921

Zapažen
Učlanjen(a)
05.03.2022
Poena
1
Pozdrav svima, imam jedno pitanje, sbbov smart box ne podrzva veci fles od 8 , ja imam od 64 :D

shamanNS

Čuven
Učlanjen(a)
11.08.2007
Poena
915
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 9T
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kako si došao do tog zaključka?

MaxBgd

Poštovan
Učlanjen(a)
25.07.2021
Poena
75
Ja kao internu memoriju koristio usb flash i od 32 i 64 Gb i na Kaonu i Sdmc-u , e sad posto su mi one odavno ubacene ne mogu da tvrdim za externu memoriju da li je moglo , mozda je pre koji sistem podrzavaju Fat32 ili Ntfc

shamanNS

Čuven
Učlanjen(a)
11.08.2007
Poena
915
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 9T
Pristup internetu
  1. Optički internet
@alfred921 Verovatno si fleš formatirao kao NTFS ili exFAT? Ako je to slučaj eto razloga zašto KAON model Eon boxa ne vidi fleš, s obzirom da ne podržava ta 2 gore spomenuta filesystem-a. SDMC model Eon boxa podržava i NTFS i exFAT...

Moraćeš da formatiraš fleš na FAT32 (kojem je max veličina partcije 32 GB :p ) ako će da se koristi i na boxu i na kompu (sa Windows-om ili macOS), eventualno Android / box bi valjda? trebalo da "vidi" i Linux filesystem poput ext3 i ext4 (što je opcija ako fleš neće da se šeta sa boxa na komp, ili ako hoće a i na kompu koristiš Linux).

alfred921

Zapažen
Učlanjen(a)
05.03.2022
Poena
1
@alfred921 Verovatno si fleš formatirao kao NTFS ili exFAT? Ako je to slučaj eto razloga zašto KAON model Eon boxa ne vidi fleš, s obzirom da ne podržava ta 2 gore spomenuta filesystem-a. SDMC model Eon boxa podržava i NTFS i exFAT...

Moraćeš da formatiraš fleš na FAT32 (kojem je max veličina partcije 32 GB :p ) ako će da se koristi i na boxu i na kompu (sa Windows-om ili macOS), eventualno Android / box bi valjda? trebalo da "vidi" i Linux filesystem poput ext3 i ext4
vidi ga, al kaze uredaj kington usb disk je ostecen , e sad da ga drugacije formatiram :D

shamanNS

Čuven
Učlanjen(a)
11.08.2007
Poena
915
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 9T
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pa na kompu možeš da ga reformatiraš u šta hoćeš :)

Šta kaže komp kad ga povezeš na njega? :D

shamanNS

Čuven
Učlanjen(a)
11.08.2007
Poena
915
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 9T
Pristup internetu
  1. Optički internet
Onda je do filesystem-a. Rešenje si dobio : reformat fleša u neki od podržanih. Uz uzimanje u obzir da samo FAT podržava praktično svaki operativni sistem a ostale formate kako koji.
Vidiš i sam sad da između 2 modela Eon boxa postoji razlika koji može a koji ne šta da pročita iako su oba Android uređaji...

Šta si uopšte hteo da radiš sa flešom na boxu?

alfred921

Zapažen
Učlanjen(a)
05.03.2022
Poena
1
Onda je do filesystem-a. Rešenje si dobio : reformat fleša u neki od podržanih. Uz uzimanje u obzir da samo FAT podržava praktično svaki operativni sistem a ostale formate kako koji.
Vidiš i sam sad da između 2 modela Eon boxa postoji razlika koji može a koji ne šta da pročita iako su oba Android uređaji...

Šta si uopšte hteo da radiš sa flešom na boxu?
pa da ubacim neke apk fajlove da instliram

shamanNS

Čuven
Učlanjen(a)
11.08.2007
Poena
915
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 9T
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ako je samo zbog toga verovatno ti se ne isplati da reformatiraš fleš nego odradi to pomoću ove aplikacije npr:

Znači, instaliraš app i na mobilni i na box i onda apk fajlove koje si skinuo sa neta na mobilni šalješ na box preko WiFi.

nidzakv

Slavan
Učlanjen(a)
19.06.2012
Poena
365
Moja oprema  
Laptop
Legion 5 pro
Mobilni telefon
S21 Ultra
Steam
esknikola
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav. Zna li neko kako da resim problem sa YT, video krene 2 sekunde i samo stane. Probao sam clear data i cash, nije pomoglo. Nisam hteo ceo box da fabricki resetujem, imam par aplokacija i nem pojma sta bi se desilo sa Eon app-om.

P.s Mogu da premotavam, i sve ostalo radi kako treba ali jednostavno 2 sekinde i stane..

FreshSF

Poštovan
Učlanjen(a)
28.10.2014
Poena
55
Pozdrav. Zna li neko kako da resim problem sa YT, video krene 2 sekunde i samo stane. Probao sam clear data i cash, nije pomoglo. Nisam hteo ceo box da fabricki resetujem, imam par aplokacija i nem pojma sta bi se desilo sa Eon app-om.

P.s Mogu da premotavam, i sve ostalo radi kako treba ali jednostavno 2 sekinde i stane..
Nakoj sto uradis clear data yt aplikacije restartuj box, ja ga restartujem na power dugme 3 sec i pojavi se restartuj uvek proradi

nidzakv

Slavan
Učlanjen(a)
19.06.2012
Poena
365
Moja oprema  
Laptop
Legion 5 pro
Mobilni telefon
S21 Ultra
Steam
esknikola
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Hvala. Probacu popodne..

A sta bi se desilo ako mu puknem factory reset? Jel trazi nesto od podesavanja za Eon app?

FM Balkan

Slavan
Učlanjen(a)
16.04.2013
Poena
285
Moja oprema  
Laptop
LENOVO ideapad L3 15IML05 - 81Y300H3RM
Tablet
Nexus 7 2013
Mobilni telefon
Samsung S10+
Pametni uređaji
Mi smatband 5
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Da li KAON model može da pušta zvuk kroz BT slušalice? Slašalice sam povezao ali zvuk ne ide preko njih.

MaxBgd

Poštovan
Učlanjen(a)
25.07.2021
Poena
75
Moze sigurno i trebalo bi kad se poveze automatski da zvuk pusti preko njih

shamanNS

Čuven
Učlanjen(a)
11.08.2007
Poena
915
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 9T
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ako se ne varam u prošlosti su pisali ljudi da za Eon app live sadržaj ( = DVB-C mux) ne radi zvuk preko Bluetooth a da radi za stream tako da nakon premotavanja par sekundi u nazad eto i zvuka preko Bluetooth?

MaxBgd

Poštovan
Učlanjen(a)
25.07.2021
Poena
75
Tako je samo live ne na Eon app kad je hybrid al sve ostale app ide normalno i pusta

FM Balkan

Slavan
Učlanjen(a)
16.04.2013
Poena
285
Moja oprema  
Laptop
LENOVO ideapad L3 15IML05 - 81Y300H3RM
Tablet
Nexus 7 2013
Mobilni telefon
Samsung S10+
Pametni uređaji
Mi smatband 5
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
To je to, vratim par sekundi unazad i onda radi. Hvala momcovi.

Vrh Dno