Кликните на дугме са много квадратића на даљинском. Онда одаберите Јутјуб, па изађите. ето вас у менију. Даље испратите упутство које је дамо Макс о мапирању тастера...Da li neko može da mi pomogne kako se otključava box koji je resetovan na fabricka upitanju je: SDOTT0202 , pokušao sam sa pretragom teme ali svašta mi izbaci od toga ništa korisno.
Nije baš da nema ništa korisno jedino se moraš vratiti malo više unazad da preskocis o hakovanju Eona i da preskocis Pepaprase 😂😂😂😂 ima ovde više ljudi koji su pisali o tome i pomogli i mogu se sklopiti kockiceDa li neko može da mi pomogne kako se otključava box koji je resetovan na fabricka upitanju je: SDOTT0202 , pokušao sam sa pretragom teme ali svašta mi izbaci od toga ništa korisno.
Ja iskreno mislim zbog dece. Da slučajno ne upale, kod supernove rade na mobilnoj aplikaciji. Ja imam sbb van mreže i isti kanali na mobilnoj aplikaciji nema. Na eon boxu ima, na android tv aplikaciji ima, na aplikaciji za windows 10 ima.Zna li neko zasto na Eon Smart aplikaciji nije dostupan kompletan sadrzaj kanala? Recimo iz Eon Premium paketa ne vide se kanali za 18+. Nije do roditeljske kontrole.
CudnoJa iskreno mislim zbog dece. Da slučajno ne upale, kod supernove rade na mobilnoj aplikaciji. Ja imam sbb van mreže i isti kanali na mobilnoj aplikaciji nema. Na eon boxu ima, na android tv aplikaciji ima, na aplikaciji za windows 10 ima.
na prvom se koristi samo Smart app, bez eon boxa, ali je mozda Smart app aktiviran kao glavni uredjajJesi siguran da na tom prvom LG-u nije bio povezan Eon box ili HDMI kabl sa kompa?![]()
Ovaj moj sa strane ima usb pa staviš neki brzi usb ili čitač kartice i brzu sd karticu, pa u Androidu namestiš da ti to bude storage...Nisam trenutno kod kuće pa nisam u mogućnosti da odmah proverim. Da li je moguće proširiti memoriju?
Moguce je , ja sam to uradio na drugom boxu( Kaonu ) formatirao kao sistemsku i ja sam zadovoljan vec sam pisao gde sam primetio gde je sporije al za mene zanemarljivo u kasnijem koriscenju aplikacija ( po meni na primer samo Kodi u pocetnom dizanju kad mu je obrisana cache memorija ili ti prvi put al ne i kasnije )Nisam trenutno kod kuće pa nisam u mogućnosti da odmah proverim. Da li je moguće proširiti memoriju?
Po meni treba na 50hz imam i Sdmc i mislim da razlike u kvalitetu nisu nesto velike ima na primer u Tivimate Kaon ne podrzava vise ekrana dok na Sdmc moze a i za daljinac ima resenje ja sad ne mogu da nadjem upustvo i spisak codova za razne Tv al ce se nadam vec neko javiti sa postom gde se vec o tome pisalo na ovoj temi ( daljinac treba samo biti update na najnoviju verziju bese 0133.03.07.)Dobih ga i ja i to Kaon, ali cu ga koristiti samo za eon pošto imam chromecast...
Imam par pitanja....
Ima li razlike izmedju Kaon i Sdmc, mislim sem očiglednog načina funkcionisanja, u kvalitetu slike recimo, brzini rada i sl. pošto imaju različite procesore? Da li je neki bolji?
Da li je bolje staviti 50hz ili 60hz u 1080p?
I pitanje za daljinac, nije valjda da u tv modu radi samo sa Samsung televizorima?
Pošto sa mojim, panasonicom ne radi a nigde ne piše da ima mod za uparivanje...
Ne verujem da daljinac koji nije loš su tako "osakatili"...
Ovaj moj sa strane ima usb pa staviš neki brzi usb ili čitač kartice i brzu sd karticu, pa u Androidu namestiš da ti to bude storage...
Probah ga, da ne izgleda loše, ali nemre ako se ne kupi, samo izbacuje poruku... Nije valjda da si stvarno kupio, nije jeftin 3k dinara čini mi se...Tivimate je za Iptv liste ( m3u , Stalker portal i Xtream codes )
Ovde tolko nahvaljen da sam morao da ga kupim ( uz pomoc forumasa za dobijanje lista 😁😂😂) i da probam i njega i nisam se pokajao iako u sustini nisam imao potrebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari