Šta je novo?

EON sa VPN?

Kupiš Android tv box neki, evo imaš sad na Aliji ovaj za 2500 dindži, imaš o tome u temi o boxovima i voziš svoj Nord na njemu, usput dobiješ i mnoge druge izvore zabave.

Probao upravo EON i Pure VPN. Rade kanali koji nisu mogli bez vpn, medjutim toliko secka da je negledljivo, a oborio sam kvalitet slike na najnizi. Dal je to zbog sp u kosarci ili je uvek ovako, to nemam pojma.

Hvala na odgovoru, narucio sam Android Box. Proveravam sad Orion TV 7 dana besplatan trial, na android telefonu ne mogu da gledam npr RTS 2 preko Nord ili Pure VPN-a.. Kontam ako nece preko telefona sa VPN nece raditi ni sa Boxom.. Jel problem u Orion TV-u? Hocu samo Arenu da gledam, probacu mozda Iris ako uspem, sve u svemu - dal treba neki drugi VPN da stavim u Android box da bi kanali radili, ili? Ceo dan se mucim s ovim ljudi moji :D

Sve to radi preko controlD i Eon, Orion i sve ostalo. A radi i na drugim VPN na androidu a sa 10 i 11

Obe apk rade ekstra na telefonu i tabletu. Postoji li mogucnost da se instaliraju na android boxu? Na yettelovom zte ne mogu da se instaliraju.

Da li neko koristi Surfshark vpn ja sam uzeo da probam na telefonu radi ,na televizoru prosto nece da konektuje na bilo koji server.Menjao sam i protokole i sve prosto nece.Radi se o modovanom supernova move boxu za tv.Probao sam i starije verzije app ma nema sanse.Da li neko imao neki slican problem

Verovatno da i na tom boxu mora da se koristi VPN split tunneling?

Opet ne rade Nord SR serveri sa Eonom

Kod mene ne samo da ne rade UG kanali kada je SR server uključen, nego ne radi ni jedan jedini kanal
Isprobao sve 8x servere

Kod mene nije radilo eon za mobilne preko totala u BiH kada je bilo polufinale i finale svjetskog u košarci , u ponedeljak je proradio.
Ja bio u Hrvatskoj u i meni je moglo polufinale, kada sam se vratio u BiH u nedelju eon app je samo izbacivala.
Ljudima sa VPN je radila.
Smećarska politika

Jeste, oko podneva, to je to

vcrs probao i radi mi sve na srp nordu osim n1 i nove sr ..bas cudno

A preko ExpressVPNa sve radi kako treba. A i meni sada preko Norda ne rade NovaS i N1.

Imam expres VPN koji zaista dobro radi na kompu i shieldu, problem mi je gledanje EON-a na LG smart TV. Na asus routeru ne znam kako da instaliram VPN ima samo openvpn, svaka pomoc dobrodosla

Hvala na pomoci, uspeo sam da ubacim VPN na router i sada mi EON radi OK. Problem je bio sto su u novom firmware promenili mesto za openVPN klijent tako da ga nisam nasao iz prve. Pozdrav

Kupio sam eon box i video sam na oglasima na kp, da daju kod za 1800 din za god dana. Sad me zanima svugde pise da mora da imam VPN, kako to da instaliram i da li se placa to? Nisam korisnik sbb, obrisana je orignal eon aplikacija instalirana je zamenska.
Da pitam ima neko ko bi podelio kod da mu se plati?

Jel koristi neko Surfshark? Samo ukratko kako radi EON i Arena Cloud? Hvala unapred!

Jel ima neko da posalje u pp modovanu Speedify apk koja moze da se instalira na Android TV?

Imam EON Box SDMC Tech model, van mreze i na njemu clon Eon app, Supernova internet. Instalirao sam NordVPN i kad pokusam da pokrenem Nord Box ostane bez internet konekcije, moram da ga ugasim tj. iskljucim iz struje da bi ponovo proradio, dobio internet konekciju. Neko objasnjenje zasto se to desava i kako resiti taj problem ?

Ukljuci split tunneling i stavi da Eon apk ide preko njega i onda nece gubiti konekciju ,
a valjalo bi i ako ti je na lanu da mu ipak ukljucis i wifi ( enable ) ( mozda ovo sto pisem kroz edit i nije skroz tacno ali nece nista biti pogresno ) pa nece morati tunneling

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno