Šta je novo?

EON - Nova ExYU grupa >

driver

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
1,170
Kome se smuchilo da skida sve zivo sa nastavcima PL.HUN.CZ.GER i da kod madjara cheka danima da neshto englesko 'izadje' a izmedju toga nekoliko dana da ne ide nishta sa izgovorom da push ne radi, moze se prijaviti na BalkanFZP grupu...za sada imamo oko 70 zona, i broj se svaki dan povecava...a inache radimo tek 2 dana...imamo jache najave od madjara i nemaca, a dokaz je taj da ih od nas 'kradu' ;)

Koga interesuje da donira, moze da pm-uje sledece ljude:
skalar, tnt1,baya (ja) na nekom efnet servera (irc.efnet.org)

hint : ako neko ne zna kako da pm-uje nekog, komanda je /query <nick>

nisam dzabe rekao da treba pm-ovati nekog od nas...na kanal se ne moze uci, a josh uvek nemam neki za access....

mozete i mene startovati na private za uputstva - nick austin ili austin777
inace cela procedura oko donacije je jako brza i sve se zavrsava za 10-ak minuta ;)

Shta se bre ti gurash, mislish da cesh tako opa da dobijesh :D:D:D

Na koji nacin se skidaju najave? Imate li neki prog koji to radi automatski?
Jel skidate samo standardne stvari (igre, divx,dvd) ili ima jos necega?
Jos samo da mi se resetuje zona pa stizem :)

.... dogovaramo se na kanalu oko toga sta hocemo da skidamo a sta ne... u principu idu ok stvari... U svakom slucaju bolje nego da nam zone trose razni CZ,HUN,DE,PL freakovi...

Za sad se skidaju najvae sa foruma, a sajt je u pripremi, a takodje i program za automatski get najava ce biti gotov uskoro... Tako bar kazu OPovi...

Taman sam se pre dva dana prijavio na Madjare i stigao je mail da je u toku provera zone. Koji je redosled koraka da se prijavim kod Vas. Menjanje sifre ili sta vec?

Jeste li stvarno bolji od Madjara? cheers

Da...menjash shifru i donacija kod nas...

driver je napisao(la):
Shta se bre ti gurash, mislish da cesh tako opa da dobijesh :D:D:D

e duvaj ga vooonoo :mrgreen: , ja hteo da te malo poshtedim cimanja, al ko te j**e :hump: :mrgreen:

a sto se opa tice mozes da se naguzish i viknesh "opaaaa" kad te dovate Agenti :eek: :oops: :hump: :boom: :mrgreen:

jadna ta grupa gde je drajver vuna glavni :)

nije ona najveca nego se samo zbog odsjaja cini takvom [;)]

floydian je napisao(la):
.... dogovaramo se na kanalu oko toga sta hocemo da skidamo a sta ne... u principu idu ok stvari... U svakom slucaju bolje nego da nam zone trose razni CZ,HUN,DE,PL freakovi...

Za sad se skidaju najvae sa foruma, a sajt je u pripremi, a takodje i program za automatski get najava ce biti gotov uskoro... Tako bar kazu OPovi...

A sa kojeg foruma to skidate najave?
Ili bar gde se moze videti sta je vec pushano npr.?

Ne mozesh da vidish nigde, jer je za pristup forumu potrebna donacija... a inache, tu su i madjarski pushevi i povremeno nemachki kad dodjemo do njih, tako da ti je sve jedno, samo imash vishe za skidanje :)

Ok, jel moze onda da se vidi sta je pushano npr. u zadnja 2 dana?
Moze i na PM ako mu nije mesto tu.

madjari+italijani+mi+nemci ponekad = balkan fzp ;)

Znate sto? Ako vam ne odgovara sto FZP pusha, nemojte leechati najave od nas. I nemojte lagati da se nista englesko ne pusha, jer to stvarno nije istina. Svi koje znam da imaju veze s FZP-Balkanom su od ove sekunde banani s foruma, a uskoro ce biti i banani s FZP uopce.

Pozdrav !

A zasto se ove dve grupe ne ujedine? Jel tako tesko da se dogovorite?
Mislim da bi time svi samo dobili.

Cekaj, sad mi nista vise nije jasno. Da li to znaci da je svejedno da li doniram Madjarima ili ovoj novoj grupi? Da li se nesto promenilo u medjuvremenu: irc kanali, mozda se pojavila neka stranica?

Ma nije josh sve zavrsheno, ali ce (valjda) biti zajednichka stranica za najave, tako da ce svima sve biti dostupno...sachekaj par dana ili doniraj na eci-peci-pec :0)

ma doniracu vama, ako uspem da vas nadjem

Pozdravljam dobru odluku, svima nam je od koristi!

Vrh Dno