Šta je novo?

EON nastavlja da zivi !?

• Začetnik teme deki30
  • Datum pokretanja
D

deki30

Guest
Da li ste videli ponudu na prvoj strani EON-a /www.europeonline.net/?

100E za godinu dana!

Da li su uslovi, tj. mogucnosti iste, i da li je ono ima mesecno jedan sat
besplatno? A sta ako hocu jos neki sat?

Posto nemam kreditnu karticu, da li mi moze neko iz inostranstva da
uplati, ili moze neko odavde ko ima kreditnu karticu?

Gledao sam prethodnih dana ponude satelitskih provajdera. Imam utisak, a mozda i gresim, da su to solidne cifre, a da je za vecinu najbitniji download fajlova. Ja dosta krstarim internetom, verovatno bi dobro doslo ubrzanje, ali kada racunas godisnju pretplatu, plus domaci provajder, mislim da je to dosta para.

Npr. NetSystem pretplata za surfovanje je godisnje, ako se plati u kompletu 360Evra!

Vasi utisci?

Sta dalje?

Pozdrav

deki30

...posle vise od 10-tak dana kontakta sa ljudima iz NetSystem-a dosao sam do zakljucka da je najpovoljniji, to jest da pruza najkbolji odnos cena/kvalitet. Nema fiksnog download ogranicenja, za 360 eura dobijas surfovanje (pici winMX i slicni programi) sa 30 kb/s i to za 15 meseci, sto kad se podeli iznosi 24 evra mesecno. Jedina mana je sto se mora imati konstantna veza sa zemaljskim provajderom, znaci nema ono da krenes sa downloadom i da se diskonektujes.

Mislim da je ovo najbolja ponuda koju sam ja video. Jos neko da mi javi utiske koriscenja istog odavde iz BG.

Pozdrav

net system

nije skup,ali je neisplativ za nashe trzhishte jer ti treba pretplata+internet+telefon,shto sve zajedno puno izadje
inache ja sam na nekom topicu rekao da ce eon da zhivi,i to za 15eura mesec,jer sam se bio raspitao u sattraktu

...sta za 15 evra mesecno? Flat ili samo off line download?

pozdrav

Licno koristim NetSystem vec par dana (ako pogledate starije threadove primeticete me kako se raspitujem za doticni), medjutim za sad sam prilicno nezadovoljan !

E da sad ne bih prejudicirao , trenutno sam u kontaktu sa njihovom podrskom , pa cu vam utiske izneti vrlo brzo (cisto da ih ne kudim neargumentovano) !

Znaci ko je planirao da se ne zalece mnogo ili ce biti boom

Pozdrav !!!

Nazad
Vrh Dno