Šta je novo?

EON - molim odgovor!!!

• Začetnik teme deki30
  • Datum pokretanja
D

deki30

Guest
Imam nalog, ali ga za sada nisam dao `momcima`. Razmisljam o tome.
Molio bih misljenje onih koji vec primaju fajlove, da li ima filmova u VCD,SVCD formatu?
Imam DVD-player komponentu pa bih hteo da rezem filmove. DivX me ne zanima. Koliko otprilike bude filmova dnevno u tim formatima?

Unapred hvala!!!

Pozdrav

deki30

Voleo bih da chujem jednu prednost VCD/SVCD-a u odnosu na Divx pa ce mi biti jasno shta ce ti to ;)

@driver

Iskreno, zamorio sam se: upali kompjuter, ubaci disk, ucitaj film, titlove, prebaci na TV, podesi rezoluciju, na kraju opet nazad slika, rezolucija...

Na primer: sve sto sam skinuo do sada filmova, i konvertovao u SVCD na dva diska sa SR 1400-1700 ipak je bolja slika na mom Sony-ju 72cm od bilo kog DivX-a...:D

Pozdrav:wave;

deki30

re

Pa vako-stose tice fimova bolje resenje je FFM idoniranje zone cesima jel oni prvi puste sve filmove i igre.

A ako se gleda kvantitet bolji je BS koji daje vise od 10 gb dnevno raznih stvari i u poslednje vreme i punih DVD naslova od 4 gb

Bs je na adresi www.eonffm.com
Cz je na adresi ......xx

re

Deky30 jel pokledas po neki put PM????

deki30 je napisao(la):
@driver

Na primer: sve sto sam skinuo do sada filmova, i konvertovao u SVCD na dva diska sa SR 1400-1700 ipak je bolja slika na mom Sony-ju 72cm od bilo kog DivX-a...:D

Pozdrav:wave;

deki30
kupi projektor i videces sliku od 800cm

Nazad
Vrh Dno