Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Reci mi molim te koja je poslednja verzija za TV uređaje EON aplikacije? Koji joj je tačno naziv?
 
Hteo sam reci, sve sto moze instalirati na Android tv, moze i na Firestick. Osim nekih aplikacija koje traze Google servise, mada je i za to postojalo resenje, ali je Amazon to blokirao.
Reci mi molim te koja je poslednja verzija za TV uređaje EON aplikacije? Koji joj je tačno naziv?
Mislim da je ova, nisam trenutno kuci, pa ne mogu da proverim
 
Molim za resenje problema, imam mxlll Netxeon box, eon mobilna apk skoro da ne radi, secka baguje, slika nije fluidna..
 
Gledam Eon smart aplikaciju na Google chromecast tv-u, i radi odlično...
Ali da bih je lakše koristio, planiram da uzmem eon daljinski na kp...
Pretpostavljam da lako može da se upari preko bt...
Moje pitanje je, da li ima različitih verzija daljinca (čini mi se da smart box ima staru i novu verziju), jer koliko videh sa oglasa i slika, svi izgledaju isto sem što neki srednji krug imaju taman skoro crn a neki iste boje ali izbočen sa onim tačkicama gde se pritiska... Ima li razlike i koji je noviji?
 
Moj slučaj.
Kupio sam preko oglasa 2 Kaon boxa, još u doba kad je moglo da se aktivira preko koda. Jedan sam stavio u dnevnu a drugi u spavaću sobu. Sve je radilo odlično sem daljinaca koji su skoro svaki dan gubili konekciju sa boxom. Jedan je sa glatkim srednjim krugom a drugi sa tim ispupčenim.
Sve sam probao, menjao baterije, rasparivao pa ponovo uparivao, restartovao box, čak sam i reset probao, ništa nije pomoglo.
Učinilo mi se da taj u spavaćoj nešto bolje radi pa sam odlučio da njega stavim u dnevnu jer u dnevnoj više koristim box, dok ne kupim novi daljinski.
Međutim, čim sam ih rotirao više nisam imao problema, evo već više meseci. Od čega to zavisi pojma nemam, rekoh samo da prenesem moje iskustvo.
 
Jesi ugasio onu štednju energije u u podešavanjima fabričke Eon aplikacije, u sekciji za daljinac? :)
 
Ok, sigurno nije bilo uključeno, provereno.
Dešavalo se to da u toku korišćenja jednostavno prestane da radi, to nema veze sa uštedom energije, ta opcija je da stavi daljinac u neku vrstu hibernacije ako se ne koristi neko duže vreme pa kad se uzme daljinski ponovo onda ga vraća u normalu. U mom slučaju prestane da radi u toku korišćenja, recimo šaltam kanale i odjednom neće dalje, neće ništa, a led dioda na daljinskom uredno svetli kad pritisnem neko dugme. Posle par minuta proradi sam od sebe.
Jednostavno kao da daljinac nije u potpunosti kompatibilan sa boxom, tako me je nerviralo nedeljama skoro svaki dan dok nisam rotirao daljince.
 
Ko će ga znati koji su to gremlini bili.
Nisam siguran da li se sam firmware daljinca razlikuje za one koji su isporučeni u KAON u odnosu na one koji su originalno došli uz SDMC model Eon Boxa... a ni da li se eventualno kad se sledeći noviji firmware pojavi odradi update na tu hipotetičku podverziju ako se daljinac konektujem na drugu model boxa.

Sećam se samo da firmware .bin fajl koji skida na SDMC ima "_sdmc" na kraju a sad da li je sam bin image razlikuje u odnosu na KAON verziju ne bih znao.

I naravno poznato je da je ta revizija Notus daljinca za ravnom crnom plastikom dolazila uz prve serije KAON boxa.
 
Jel moze neko sa mi kaze koja eon aplikacija je aktuelna za Android box? Nisam koristio godinu dana, pa ne znam. Imam user/pass, čini mi se da sam pre koristio neki kod.. A mozda sam i pomesao
 
Dakle koliko sam shvatio noviji daljinac je sa ispupčenim krugom... Valjda nije problem da se upari sa Google TV-om ;) i da to radi kako treba u aplikaciji...
 
Jel moze neko sa mi kaze koja eon aplikacija je aktuelna za Android box? Nisam koristio godinu dana, pa ne znam. Imam user/pass, čini mi se da sam pre koristio neki kod.. A mozda sam i pomesao
Ako imaš box sa android tv sistemom onda app za smart tv za koju ti treba kod, ako imaš običan android onda app za tablet/mobilni i za nju ti treba user/pass.
 
Snašao sam se, uneo sam kod na sbb sajtu i radi, jedino sto je očajno sporo na x96 mini
 
Hoce neko da menjamo naloge SuperNova za EON, imam full SuperNova nalog visak sa ukljucenim Apolonom u njemu za EON nalog, ako je neko zainteresovan nek posalje poruku.
 
Koji free VPN predlazete za EON app na TV ? Express ne radi, izbacuje gresku mreze.
 
Objasnjeno je kako. Ukljucis kanal koji moze da radi bez vpn pa onda aktiviras vpn
 
Imam kaon uređaj i coax kabal instalaciju. Mts je provajder neta i naravno ne mogu da vraćam sadržaj na određenim kanalima. Koji besplatni vpn koristiti da omogućim to? Uređaj će se koristiti isključivo za eon.
 
Na samom Kaon boxu neces moci vpn bilo koji zablokirace box ( pa ces morati da ides na podesavanja - mreza i internet - podesavanja za ip - dhcp da bi ti proradio opet internet ) jedino ako ti ruter to podrzava pa da namestis vpn u ruteru ovde su pisali da sa Nordom i Express vpn-om moze da funkcionise Eon aplikacija sa mts-om provajderom
 
Meni mobilna aplikacija radi a na box-u Eon van mreze ne radi ( ali radi vracanje unazad npr. 1sec ) eurosport 2
 
Ne radi ni kod mene. Ali kad se premota nekoliko minuta unazad, onda radi. Isto EON van SBB mreže.
 
Pozdrav , zanima me da li kasni slika na Eon Box-u van mreze kao sto kasni na Xaomi Mi Box S Eon app sa google prodavnice ?
 
Стрим увек касни у односу на двб-ц.
 
@Aleksandar1323 Kasni. Isti stream gledaš na oba uređaja. Razlika je ta da na Eon box podverziji imaš dostupne porn kanale i da postoji u podešavanjima sekcija za podešavanje u vezi Eon daljinca (paljenje / gašenje ugrađenog svetla, štednja energije...)
 
Nazad
Vrh Dno