Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Jel eon paket van mreže?

Drugo, samo i jedino sbb blokira odredjeni sadržaj. Nikad to ne radi, supernova, telekom, radijus...
Ne bi me čudilo da se i toga sete. Znam da je prošle godine Telekomov mtel u BiH svojim korisnicima blokirao pristup EON-u (onda kad su pustili besplatan EON svima nekih 7 dana)
 
А шта кажу у СББ-у, да ли ће да ти реше проблем?
 
Зашто мислиш да је спрдња? Тражиш овде помоћ за проблем који је везан за СББ а ниси им се обратио.
 
Зашто мислиш да је спрдња? Тражиш овде помоћ за проблем који је везан за СББ а ниси им се обратио.
Šta misliš da će SBB da mu kaže ako ih bude pitao: Dao mi ćale ključ za EON app, i ne radi mi na Supernova netu?
 
Не знам шта ће да му каже, и не занима ме. Знам само да овде тражи решење за које зна да не може да добије. Ако претпоставља који ће одговор да добије од СББ, шта може овде да очекује.
 
Да, али не за свако питање. Не видим зашто се не би обратио, користи њихову апликацију, можда и добије неки сувисли одговор.
 
Poslednja izmena:
Može li se na ovim EON boksevima, što se dobijaju / kupuju u paketima van mreže, preuzeti aplikacija Eurosport player sa zvanične prodavnice, bez da se koriste .apk fajlovi ili slično?
 
Hvala na proveri. Je l možda smanjen bitrate u EON aplikaciji za smart TV? Bio sam danas kod druga i gledam u podešavanjima da je najviši bitrate 4 Mbps, ako se sećam dobro bio je 7 Mbps, možda sam nešto pomešao, nisam baš siguran.
 
Namesti video encoding na CBR i imaćeš Highest (up to 7Mbit/s).
A sve to u Settings, pa video&audio.
 
Hvala svima, baš sam javio drugu da proba to da promeni i ipak ima 7 Mbit / s bitrate kad se namesti video encoding na CBR, bio je ABR pa je verovatno zato bilo max 4 Mbit / s.

Planiram za dva-tri dana da uzmem van mreže pa sam malo danas proveravao kod njega kako radi aplikacina i kakva je slika.

Šteta što nema SK 4K kad se uzima van mreže, verovatno nisu u stanju da obezbede bitrate od 25 Mbit / s i da radi stabilno aplikacija, ili šta je već problem, jedini kanal koji nedostaje kad se uzme Sport + Porodični paket.
 
Nema Sk 4K nigde na EON-u ni van mreze ni u mrezi, to je kanal koji ide samo na kablu u dvb-c.
 
Ne znam da li kasnim, ali danas videh kod prijatelja update za EON box UI, kod premotavanja ide i do x3 i cak kada se prevlaci preko time line-a, vide se slicice sadrzaja (kao thumbnails), jako dobra stvar koja je do sada falila.0F19463A-7437-47EA-8697-770192EE3126.jpeg
 
Sjajna vest, bukvalno me je samo to odbijalo od prelaska na EON ;)
 
Samo je pitanje kada cemo taj update dobiti mi vlasnici LG WebOS TV-a… jos uvek nista…
 
Ево ажурирана апликација на ЛГ телевизорима. Лепо ради премотавање.
 
Bukvalno, upravo sam upalio EON app na LG tv-u, i vidim identicne update-ovane funkcije kao i na box-u. Super!
 
Na android tv još uvek nema ažurirane verzije. Da li može neko da okači poslednju verziju sa box-a? Pretpostavljam da je to ista verzija kao i za android tv.
 
Nije ista, prilagođena je STB-u i ne može uspešno da se instalira i koristi na drugim AndroidTV uređajima. Previše je isprepletana sa 5-6 drugih aplikacija UnitedCloud-a koje postoje na STB a nema ih na drugim uređajima.
 
Ako neko koristi EON na Firestick ili Chormecast moze li da podeli iskustva? Razmisljam se izmedju ova dva uredjaja , ne znam sta je bolja opcija za EON. To ne bi bila primarna namena uredjaja ali bi bilo pozeljno da radi dobro.
 
Ako neko koristi EON na Firestick ili Chormecast moze li da podeli iskustva? Razmisljam se izmedju ova dva uredjaja , ne znam sta je bolja opcija za EON. To ne bi bila primarna namena uredjaja ali bi bilo pozeljno da radi dobro.
Meni je Eon na fire tv-u u dnevnom boravku, radi bez ikakvih problema. U spavacoj sobi eon box. Primecuje se da je saltanje kada udjete na listu, pa skrolujete kroz nju, malo brze na eon boxu nego na fire tv, ali nista strasno. Sve u svemu, prezadovoljan.
 
Nešto je laptop počeo da mi baguje (star je) i to baš kad je počeo Euro 2020. Imam EON van mreže, TV je iz 2014. godine pa ne mogu da koristim njihovu aplikaciju za TV. Koja mi je najjeftinija varijanta da gledam EON, neki TV stick ili nešto slično?

P.S. Vidim u prodavnici na G dosta tih Android boxeva, do recimo 10k. Šta je od toga najbolje za EON (bilo bi savršeno još da uz to mogu da se puštaju filmovi sa USB-a/eksternog HDD-a)?
 
Poslednja izmena:
Najbolje da kupis od njih (SBB)Eon box za 6500d i nemas brige.
 
Nazad
Vrh Dno