markokostic75
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 18.04.2019
- Poena
- 85
Ja sam se sa Eon om pozdravio posle 15 godina. Euroligu ću da platim preko app aplikacije ako ne predje na Arenu ove sezone. Sve najbolje im želim
Ukoliko je wifi signal konstantno dobar, apsolutno je isti kvalitet slike i bitrate na wifi (abr) i lan (cbr).Na dijagonalama 55” i na 65” se ne vidi razlika na hd kanalima ali na 4k se vidi negde 30% u kvalitetu slike abr/cbr.
Ti kanali ne mogu da se gledaju na Telekom netu.Zdravo svima, drug hoće da sklopi ugovor za MTS optički internet. Da li i dalje važi da ti ne bi imao sve SBB kanale (N1 i Nova S, ali i mnoge druge)? (Jedno vreme je to bilo aktuelno.)
Uzeo bi Amazonov Firestick koji podržava EON app (i koristio user/pass od drugara sa SBB). Pitanje je da li bi mu neki kanali bili zaključani. Hvala!Na
https://sr.eon.tv/paketi/eon-tv-paketi/
Box se ne zakljuca, moze sasvim normalno da se koristi i nakon sto se prestane sa pretplatom, samo da se ne resetuje fabricki. A da li mogu dva strima, nisam siguranJe l beše kad se uzimaju ovi paketi van mreže (Sport+Porodični i slično) i uz njih se kupi jednokratno EON box mogu da se gledaju istovremeno dva strima (Smart TV app i preko box-a)? I da li EON box može da se koristi i nakon što se otkaže paket ili se box nekako zaključava? Ne mogu da se setim šta se dešava sa box-om kad prestane čovek da plaća pretplatu, znam da je ranije pisano o tome.
Aplikacija + box dobiješ ako si na postpaid plaćanje i potpišeš ugovor na 2god.Je l beše kad se uzimaju ovi paketi van mreže (Sport+Porodični i slično) i uz njih se kupi jednokratno EON box mogu da se gledaju istovremeno dva strima (Smart TV app i preko box-a)? I da li EON box može da se koristi i nakon što se otkaže paket ili se box nekako zaključava? Ne mogu da se setim šta se dešava sa box-om kad prestane čovek da plaća pretplatu, znam da je ranije pisano o tome.