ADSL???Biće da je do mene onda. Čudno mi je da kad recimo gledam emisije koje nisu toliko gledane sve radi OK. Brzina Interneta - ako smanjim protik streama na do 2 mb/s morablo bi da radi i na dial up-u 😁😁 Nemam spektabkularann net -13-15 mb/s - ali je veza stabilna. Da li mi neko može potvrditi da su mu streamovi uvek stabilni a korisnik je mts-ovog ADSL-a? To da spojim TV i ruter sa kablom pije vodu za gledanje preko TV-a ali kad gledam na tabletu ne vredi. Ako ništa drugo saznao sam da nije problem u SBB-u kao što sam pomislio
Jel ti rešen problem ?Noćas tako i kod mene ,bukvalno isto .Proverio sam kabl ,konektore ,deluje sve ok .U drugoj sobi ,gde koristim još onaj stari d3 uredjaj ,radi normalno ..Ljudi izvinjavam se mozda je neko vec imao slican problem ili je pisano ranije o tome. Konkretno imam problem sa EON uredjajem koji svaki put kad promenim kanal pise NO SIGNAL, ali kad vratim malo unazad svaki kanal radi i slika se pojavi. Pa me zanima da li postoji neko resenje ili moram da zovem SBB podrsku? Pre toga sam imao D3 i sve je radilo besprekorno.
Imam Nord Vpn 🙄😇. Hvala za info...jos samo da pazarim Fire stick ili nesto slicno 🤔🙄. ...I da predjem na drugi ISP 😁😁Nece ti raditi svi kanali ako nije Sbb internet, ili da uzmes neki VPN, i onda ce ti sve raditi.
Nece ti raditi svi kanali ako nije Sbb internet, ili da uzmes neki VPN, i onda ce ti sve raditi.
Znaci uz Eon light paket mozes da imas Eon box i imas prava na 1 Eon smart aplikacijuPitanjca dva, malo sam ispao iz koloseka jer u poslednje vreme ne koristim SBB pa ne pratim ni temu nesto.
Roditelji imaju kuci D3 uređaj i neki stariji LG LCD TV. Koriste EON lite paket. Da li mogu ja da trazim zamenu tog D3 za EON BOX? Hteo bih da im olaksam koriscenje YT prvenstveno, posto to ne radi nikako preko TV native aplikacije.
I druga stvar, posto na drugoj lokaciji na mom TV-u koristim EON aplikaciju preko njihovog naloga, ako oni uzmu EON BOX, ja gubim mogucnost gledanja na mom TV-u?
Imam Nord Vpn 🙄😇. Hvala za info...jos samo da pazarim Fire stick ili nesto slicno 🤔🙄. ...I da predjem na drugi ISP 😁😁
Pa sta ce mu stick ili box ako nema preko cega da gleda, ako si citao pazljivo lik koristi za sebe smart aplikaciju, hoce novi box da bi roditelji nastavili da gledaju preko boksa, a on da koristi smart aplikaciju.Ako je samo zbog YT pre bih išao na neki android box/stick, ne bih plaćao priključne takse za box koji daju na korišćenje.
Znači uspeo si![]()
Resava mnoooge stvari...cak i SKY UK![]()
Znači uspeo si
D3 koji već koriste za SBB im ostaje... android box/stick im je za aplikacije tipa YouTube (zbog koga bi i menajli D3 za EON box)Pa sta ce mu stick ili box ako nema preko cega da gleda, ako si citao pazljivo lik koristi za sebe smart aplikaciju, hoce novi box da bi roditelji nastavili da gledaju preko boksa, a on da koristi smart aplikaciju.