Šta je novo?

EoL-OpenSky Fast Surf ne radi (Pomoc!!)

kesic007

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2003
Poena
619
Pomoc!!

Nemogu nikako da podesim da mi radi Fast Surf .
Podesio sam po uputstvu i nece , dok Fazzt radi ko lud.
Promenuo sam Ip dvb kartice sve po uputstvu kao i pidove . Kad se konektijem i ukljucim Proxy da bi se logovao nemogu da otvorim stranicu
https://sdr.eutelsat.net/servlets/satlogin niti bilo koju drugu jednostavno ne prima podatke sa satelita!!

sta da radim????
ctp

....

Novi fastsurf na Eutelsatu je striktno vezan za mek adresu ili ukoliko otkucas ipconfig /all stavka Physical Address i to samo za dvb kartu.
Potrebno je ,ukoliko si registrovao svoj account na aktivacionoj stranici da uparis account sa svojom karticom.
Najverovatnije da je negde doslo do greske tako da nemaju tvoju mek adresu.
Shibni mail eon-u ,sa svojom mek adresom i svojim podacima kako bi proverili u bazi sta je upisano.
Ukoliko imaju tacan podatak , onda je problem u stelovanju pidova ili neceg treceg.
Pozdrav

Mislim da je sve u redu sa MAC adresom jer kad sam se registrovao dobio sam Ip adresu Dvb kartice koju sam promeno i automacki se seovao MAC i ona se sama pedesila i ista je kao ona koju sam dobio pri registraciji..

Da li si u proxy podesavanjima stavio da ne koristi proxy za sdr.eutelsat.net?

DA.

Kako si zakacen na net? Ako nemas realnu IP adresu Opensky mozes koristiti samo pomocu VPN konekcije, ali EON se jos ne oglasava kako da se zakacimo na taj nacin...

Nazad
Vrh Dno