Šta je novo?

Mobilni telefon Entry level tel

Koji mobilni telefon kupiti
Učlanjen(a)
26.08.2016
Poena
175
Potreban telefon koji će se prevashodno koristiti za surf i ono osnovo pozivi, Viber… Znači solidan ekran i baterija, i da nije previše trom kad se otvori 50 tabova u brauzeru. Što se kamere tiče, bitno da je ima😄 tj. kvalitet slika nije bitan.
Trenutno su mi interesantni Motorola g54 i Honor magic5 lite… pa molim za vaše mišljenje u vezi ova dva modela, i naravno svaki predlog nekog drugog telefona koji je bolji od navedenih a za sličan novac je više nego dobrodošao.

Ако ти није битна камера, ја бих ишао на Онор. Одличан екран, батерија, израда, камера лоша и без 4К снимања. Имаш и овде на форуму посебну тему за њега па прелистај искуства других.

Kamera nije bitna… Motorola po specifikacijama ima veću bateriju, ali izgleda da je procesor zahtevniji, ili softver nije baš najoptimizovaniji pa ne drži kako bi to u teoriji trebalo. Koji od ova dva telefona bi trebalo da ima dužu podršku? Ako me sećanje ne vara motorola tu nije blistala u prošlosti?

I navikao sam na Xiaomi gesture, da li Honor ima gesture?

Pre 10tak dana drugar uzeo G54 u A1 za keš, a danas jedan Magic5 Lite u Gigatronu. Obojci odradio prebacivanje podataka sa starih na nove. Ono malo utisaka što sam čačkao:

Honor bolji ekran i baterija. I dizajn telefona top. Motorola brža, ekran lošiji, dizajn lošiji ali zato kamera za klasu bolja. Ono što me čudi da G54 ima tako lošu bateriju. Znatno se ispraznila tokom podešavanja fona. To je ono što sam i iščitao na netu. Posle pitao drugara kako drži, kaže može da izgura dva dana komotno. Ali ako se čačka dosta ekran, zna da pojede bateriju samo tako. On je ispraznio za trećinu bateriju za sat 1 i 20 minuta video poziva (zvao devojku preko).

Ja ću pogledati u Gigatronu TECNO Spark 10 PRO 8/128GB za 15ooo. Volim da eksperimentišem sa kinezima a ovaj mu dođe ok po specifikacijama. Nije loša cena ni za Redmi Note 12s - 22ooo.

Poslednja izmena:
Upravo mi izašla reklama, za te pare sasvim korektno.

Prilozi

• Screenshot_2023-11-21-01-58-46-812_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2023-11-21-01-58-46-812_com.facebook.katana.jpg
    90.9 KB · Pregleda: 28
Nazad
Vrh Dno