MAD_MUzzY je napisao(la):Grafika u MAtrixu je sasvim ok, samo nemojte ukljucivati ForceLOD na pocetku i to je to. Modeli likova u igri su veoma detaljni dok je okruzenje siromasno, ali to i jeste osobina ONI engina koji se fokusira da izrenderuje gomilu visoko izdetaljisanih protivnika.
MAD_MUzzY je napisao(la):Grafika u MAtrixu je sasvim ok, samo nemojte ukljucivati ForceLOD na pocetku i to je to. Modeli likova u igri su veoma detaljni dok je okruzenje siromasno, ali to i jeste osobina ONI engina koji se fokusira da izrenderuje gomilu visoko izdetaljisanih protivnika.
Bane je napisao(la):Maxy i Muzzy, 3D engine nije iz igre ONI, a nije ni iz Max Paynea. Poshto je igru radio Shine, onda je sasvim logichno da je kompanija koristila sopstveni 3D engine koji je razvila josh za potrebe igre Messiah. Eventulano je engine malo doradjen, ali se i dalje radi o veoma matorom enginu, pa iz tog razloga, igra uopshte nije mnogo zahtevna.
Link za proveru:
http://www.gamersunderground.net/ReviewFilter/Select/GameReview.asp?GameID=857&GameReviewID=2737
ili (kad je igra najavljena 2001.):
http://www.shacknews.com/onearticle.x/12101/
driver je napisao(la):Ako je tu grafika kriminalno losha, onda je vice city S3 Virge![]()
byMaX je napisao(la):... igriva, ali dosadi brzo...
byMaX je napisao(la):...
Mazi bre, jel se ti drogiras? Tebi igra kada se svidi iz nekog razloga, onda je sve dobro? A kada ti je smor, onda je sve vezano za nju smor... Takav si i sa ribamaZnaci, ako kazes da je Morrowind graficki losh, a Matrix dobar, onda stvarno nisi citav...
OptiPlex je napisao(la):...
Cek bre, pa ovo je u kontradikciji jedno sa drugim. Ne moze nista da bude igrivo a da brzo dosadi.
Da je igra krsh potpuno se slazem. Pa jos na 4 diska, pa jos 3 gb instalacije...Jednom recju - blaahh
MAD_MUzzY je napisao(la):...
Nikad nisam rekao da je Morrowind graficki los! Matrix ima OK grafiku i cinimi se da mnooogo sitnicarite. Slazem se jedino da je deo sa voznjom ocaj zivi...
Izvini Bane, ali i ja sam to rekao u inicijalnom postu gore... (samo nisam dao link, jer sam prepoznao engine, i sto kazes, logicno je da koriste svoj engine)
Igriva... playability je super!
ali brzo dosadi, nije zanimljiva...!!! Kapiras???
Jeste rek'o je i ja se secam...byMaX je napisao(la):...
rekao si da je jadan i da bi i GTS trebalo da moze da ga renderuje u realtime-u!Matrix ima ok grafiku, ali pod uslovom da je tacno ono sto kazes za poligone , tj. force LOD
Bane je napisao(la):...
Maxy, daj oladi malo od type; :beat:
Ti si tvrdio da je iz igre ONI :rtfm: , a nije iz igre ONI, vec iz igre Messiah ctp; :wave;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari