Šta je novo?

Enpay korisnicka podrska

golubaca

Cenjen
Učlanjen(a)
08.03.2014
Poena
170
Pozdrav svima, zelim da podelim jedno iskustvo kako bi svi koji zele da koriste TAG uredaje preko enpay.rs bili upuceni.
Naime, tag na naplatnoj rampi u Beogradu (Bubanj Potok, smer ka Nisu) nije hteo da se ocita iako sam vozio manje od 30 km/h, isprobavao na razlicite nacine ali nista, dok se u jednom trenutku nije otvorila rampa, te sam prosao. Na naplatnoj rampi u Nisu takodje problemi, nema sanse da ocita tag ni uz pomoc gospodje iz kucice. Ona na kraju rucno unese broj taga i kaze mi da ga reklamiram. Dva dana kasnije sam se vracao kuci, te opet probam tag (prodjem onde gde moze tag, ali i rucno placanje) i opet ne radi, te ja platim i stavim tag u pretinac.
Pozovem podrsku ali ih je nemoguce dobiti, te jednostavno kupim drugi tag u posti jer sam isao na more. Prodjem sve naplatne rampe regularno sa novim tagom i par dana kasnije provalim da su mi nekako naplatili i taj zadji prolazak ovi iz enpay-a.
Promet na tagu je sledeci:

13.04.2025 (17:37) - Stara Pazova -> 19.07.2025. (12:25) Nis Istok
13.04.2025 (17:37) - Stara Pazova -> 28.07.2025. (19:51) Doljevac Selo

Dva puta mi naplacuju od Stare Pazove od pre par meseci. Ja posaljem mejl na [email protected] koji stoji na sajtu i cekam nedelju dana, nista, bez odgovora. Posaljem novi mejl da mi bar potvrde prijem poruke, do danasnjeg dana nema odgovora. U mejlu sam poslao sve detalje i slike prolaska iz njihove aplikacije kao i sa novog taga.
Pozivanjem kontak centra sa njihovog sajta na broj +381 11 450 27 85 se javlja automat i stavljaju te na listu cekanja, medjutim nakon 4 minuta i 30 sekundi automat kaze da nema slobodnih operatera i automatski prekine poziv. Ja koji sam bio drugi na listi cekanja, pozovem ponovo da bih bio sada peti... i tako u krug. Zadnjih nedelju dana sam po sat-dva pokusavao da ih dobijem i bezuspesno.

Nije problem u greskama sa tagom, desava se, necu propasti za 4000 dinara, ali ovaj nivo ophodjenja sa klijentima je nedopustiv. Na mejlove niko ne odgovara, na broj telefona ih je nemoguce dobiti.

Nazad
Vrh Dno