Šta je novo?

ENERMAX napajanja!

miroslav78

Slavan
Učlanjen(a)
12.08.2007
Poena
304
Da li neko ima iskustva sa Enermax napajanjima?
Cuo sam da su jako kvalitetna!

http://www.guru3d.com/article/psu/445/

Enermax have actually been around since 1990 and made quite a reputable name for themselves with the production of power supplies, computer components and accessories. Enermax's current lines of power supplies take in a wide choice of products aimed at various consumer segments. Current products include: Liberty, Noisetaker, Infiniti, FMA II DXX, Galaxy, and the recently tested Galaxy DXX series.:type:

Imas dosta o enermax napajanjima na forumu, probaj search

Napajanja su vrhunska to je sigurno pogotovo liberty serija ;)
Ovde mozes da procitas neke komentare uopstena o napajanjima ;)

Poslednja izmena:
Ja imam jedno iz liberty serije,stvarno su vrhunska napajanja,tiha,stabilna.

Ja imam liberty 500 i na njemu trentno radi e6750 @3.44, 2gb ram, 3x sata disk, 2x dvd rezac, 5x vent, zalman mfc-1, asus fan kontroler, tv karta i 8800GTS @620/1900

Poslednja izmena:
Koliko ja znam, ne mogu, bar ne regularnim kanalima, krađena možda.

Ja imam Enermax Liberty 620 W, i mogu reći samo reči hvale, zaista VRHUNSKO napajanje.

Citao sam jedan test za liberty 500W. Ne znam tacno koji je sajt ali sutra cu ga linkat sa racunara na poslu, tamo ga mogu naci. Naime testna konfa je bila q6600oc hard, 4x1gb ram, 3xsata disk 320g, 8800GTS SLI, 5-6ventova i jos nekih cuda i sjecam se da je 5V bio 5.10 a 12V dal 12.04 ili 11.98. Postacu sutra link testa. A i sam sam probao GTS u SLI, a ovaj 620W mogu samo misliti sta moze on da tjera :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno