Šta je novo?

Enermax Coolergiant 480w v1.3

AlBundy

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2006
Poena
309
ima u Novom Sadu za 75eura Enermax coolergiant 480w v1.3.ja sam hteo da uzmem LC Power 6550GP, 550W ATX 2.0, 14cm fan ili LC Power 6560T Titan, 560W, ATX 2.0, 14cm fan.posto hocu da uzmem ploca GIGABYTE DQ6,Intel 6600,2x1gb/800 memorija,pitanje je da li je to napajanje dovoljno za takvu konfiguraciju i koliko je bolje Enermax od LC Titan i da li se uopste isplati kupiti tog Enermaxa?hvala smima na pomoci

kupi enermax..mnogo je bolji....zahtevna ti je plocha a plus ako stavish c2d u nju....grafichka josh neznam koja je...ali ja ne bih razmisljao....enermax..

Takvu konfiguraciju mi na poslu tera Chieftec od 300W. To ti je odgovor na pitanje jel dosta 480W.

Enermax i LC se jednostavno ne porede. To ti je ko oni što kažu da je Mitsubishi Galant dobar ko Mercedes. Ista snaga, ista veličina, ali dal može da se poredi?!?

Poslednja izmena:
graficka ce biti ili 7600gs ili 7900gs,nisam jos odlucio.znaci da kupim ovog enermaxa od 480W,ipak je bolji od LC Titana 560W?da li je 75E korektna cena za to napajanje?

Enermax je star 14meseci i nije pod garancijom.kaze momak da bi ga dao i za 65.pitanje je da li ga uzeti?(ja sam ipak pristalica novih stvari).bolje onda da uzmem LC Titan kad ima i garanciju ili da uzmem ovog polovnog Enermaxa?

Treba ipak imati na umu da je enermax v1.3 a lc 2.0V. Mislim radice to, ali nece biti popun jeni svi pinovi. Inece neko je prodavao isto enera v2.03 od 480w za 80e u oglasima juce :wave:

Treba ipak imati na umu da je enermax v1.3 a lc 2.0V. Mislim radice to, ali nece biti popun jeni svi pinovi. Inece neko je prodavao isto enera v2.03 od 480w za 80e u oglasima juce :wave:

izvini sto sam dosadan,ali nisam upucen u napajanja,pa me interesuje u cemu je razlika ako su popunjeni svi pinovi i razlika 1.3 i 2.0v?nisam shvatio sta mi preporucujes LC ili Enermaxa?

Enermax je star 14meseci i nije pod garancijom.kaze momak da bi ga dao i za 65.pitanje je da li ga uzeti?(ja sam ipak pristalica novih stvari).bolje onda da uzmem LC Titan kad ima i garanciju ili da uzmem ovog polovnog Enermaxa?

Taj lik ga jako dugo oglasava u gradjanskom oglasniku da ti pravo kazem i ja sam razmisljao o tom napajanju ali sam ipak uzeo ovo iz potpisa. Mislim da taj enermax ima 2 mala fana u sprezi i u pitanju je 1.3 napajanje staro 14 meseci tako da ovde pricamo o oldtimeru. Ovde svi hvale taj LC mada ja to ne bih stavio u kuciste ni pod . razno (dodushe imao sam josh vece ***** u vidu chieftec gps-450 al' necemo sad o tome :d ).

Uzmi bilo koje napajanje iz CFT serije Chiefteca. Odlicno napajanje za razliku od GPS serije.

Vrh Dno