Šta je novo?

energetika

e ovako da pocnemo
ni jedan progie ti nece zameniti lenjir i rapidograf :)
znam za nekoliko ali nijedan nije kompletan ......
zavrsio sam teslu bash smer energetika i dosta sam se bavio time i kada god sam imao da radim neke el. instalicije radio sam rucno,programi koji su namenjeni za to su jos uvek pomalo kruti.a da ne pominjem par njih koji imaju sam usa standarde a ne i evropske ........
jos uvek na tom polju softver se slabo razvija.
po meni najbolji koji sam uhhhhhhh zaboravih kako se zove :(
mada radi u dos-u ali je odlican mogu da ti ga nabavim ako oces :) kao i jos par komada koje su koristili moje iz srednje i koje i dan danas koriste.

Born2Kill je napisao(la):
e ovako da pocnemo
ni jedan progie ti nece zameniti lenjir i rapidograf :)
znam za nekoliko ali nijedan nije kompletan ......

Ma daj bre, odakle smes tako nesto danas da kazes! Pogledaj na kalendar ..

radio sam rucno,programi koji su namenjeni za to su jos uvek pomalo kruti.a da ne pominjem par njih koji imaju sam usa standarde a ne i evropske ........
jos uvek na tom polju softver se slabo razvija.
po meni najbolji koji sam uhhhhhhh zaboravih kako se zove :(
mada radi u dos-u ali je odlican mogu da ti ga nabavim ako oces :) kao i jos par komada koje su koristili moje iz srednje i koje i dan danas koriste.

Probaj neki dodatak za ACAD 2000, ima ih da se nadju. A mozes i sam da preuredis CAD sablonima i svojim objektima da zavrsis posao.

Sto se samog crtanja instalacije tice, za pocetnike nema boljeg programa od netViza, iako je nekako orijentisan ka racunarskim mrezama, posluzice ti dobro i za elektricne-energetske.

Javi se na PM da se dogovorimo o detaljima.

Nazad
Vrh Dno