Šta je novo?

Endless Space

Not Bad.

Izgleda na lepu kombinaciju Sin's-a in SotS.

Ne sviđa mi se to što su bitke izgleda prilično pasivne sa minimalnim učestvovanjem igrača.

Uzeo sam ipak preorder, treba podržavati ljude koji i dalje prave 4X igre.
Kada budem našao malo vremena, baciću neki shot i utisak.

Kako mi je ovo samo promaklo, takodje pao preorder nakon gledanja gp videa... Konacno dostojan naslednik moo2...

Zapravo dostojan naslednik MOO2 je i dalje Sword of the Stars (prvi deo, drugi još uvek treba da se ispegla), pošto ovu igru ne mogu da stavim u istu kategoriju jer su bitke praktično automatizovane.

Nikada nisam probao sots jer mi se cini da je manje vise akcenat i stavljen na upravo te bitke i dizajn brodova, a manje na sam micromenagment imperije. Koliko vidim design brodova je tu, a sto se tice taktickih bitaka, one su u kasnijim stadijumima moo2 postajale chore... Cim sam video da mogu heroji da se angazuju i lvluju,odmah sam preorder :)

***, ja primarno i volim bitke i činjenicu da u borbi tačno vidim svaki detalj broda koji sam lično dizajnirao. Micro građevina i trgovačkih ruta mi nije baš toliko interesantan, osim kao osnova za finansiranje moje flote :p
Grešiš što nisi probao SotS. To je definitivno jedna od najboljih 4X igara svih vremena.

Igra se pojavila. Ja sam odusevljen. Ljudi nabavljajte ovo, pod obavezno. Tutorijali su odradjeni za desetku i neko ko nikada nije pipnuo 4x svemirske strategije, ce uzivati i nauciti da igra.

Topla preporuka za igru i malo upozorenje - igra zdere vreme samo tako, kao prokleti vampir.

Bas zdere, a sto se tice 4x. Nista se jos nije pojavilo a da i primirise legendarnoj Imperijum Galaktici :(

Probao si Sword of the Stars?

Da. Dvojku sam u startu batalio jer i dan danas nisu ispeglali sve bagove.

Pitam, pošto je meni prvi SotS mnogo bolji od Imperium Galactica-e.
Za dvojku se nažalost slažem, mada se i dalje nadam da će u nekom momentu to postati odlična igra. Prvi deo je isto bio raspad kada se pojavio, a sada je ispeglan i utegnut maksimalno.

Igra je izasla. Jel neko mozda probao?

EDIT:

The Steam video was impressive, lots of action, the promise of a really good space adventure comparable to Masters of Orion from years back. I bought the Deluxe version with the Dreadnaught and off I went to play... end turn... end turn... end turn... end turn... end turn... The strategy is limited to researching terraforming techniques to inhabit other systems in a land grab, then building endless numbers of disposable ships to wage a 'rock, paper, scissor' battle where the resolution is painfully simplistic and offers little for interaction to the outcome. The races are somewhat different technically, but offer no real interaction that makes Amoeba's different from the Humans. No voice overs, no videos, very 1990's interaction. Shipbuilding is limited to an 'auto-upgrade' feature, anything less and you are not effectively utilizing the capacity/firepower ratio that ultimately determines victory or defeat. If you are looking for a fun space adventure game, keep looking. $34.99 wasted, I've seen better facebook games that do the same thing, for free. Collapse

Poslednja izmena:
Malo je sterilna igra i smetaju mi ove borbe na koje imam minimalni uticaj.
Vraćam se SotS-u :p

Igra je izasla. Jel neko mozda probao?

EDIT:

Solidna igra, i dalje to nije kao MoO 2 ali moze da se odigra par puta.

Najveca zamerka nedostatak bilo kakve spijunaze sto doprinosi kako neko rece sterilnosti igre.
AI je solidan ali tek na zadnja dva nivoa tezine.

Nazad
Vrh Dno