Imam problem sa iTracker programom za graficku EN9800GT Matrix. Koristio sam najnoviju verziju drajvera za moju graficku sa zvanicnog ASUS-ovog sajta (NV197.45), iTracker je radio i mogla je da se podesava brizina kulera na grafickoj. Posto su mi igrice stalno blokirale i morao sam da restartujem PC stalno. Kad igram PES 2010 i 2011 odjedanput igrica zablokira ili pocne nesto da brljavi slika pa onda zablokira, to se sve cesce desavalo, i to me je strasno nerviralo zato sto igram PES preko neta. Posto na netu imaju novi drajveri nVidia v260.00 (ne na ASUS-ovom sajtu) skinu sam ih i instalirao. Za sad PES nije blokirao, ali imam problem sa iTracker-om. Kada pomerim na 60% ili 80% da radi kuler, ranije se culo kako kuler radi, ali sad se ne cuje, radi istom brzinom, tj, ne reaguje na zadate komande u iTraker-u vec stalno radi na default-u. Pokusao sam sa svim verzijama iTracker-a sa ASUS-ovog sajta ali nece da radi kuler sa ovim novim drajverima. Jel zneko kako mogu to da sredim ili sa nekim drugim programom da pokusam?