Šta je novo?

eMule u lokalnoj mrezi

CnD

Slavan
Učlanjen(a)
25.05.2004
Poena
301
Sta je bolje koristiti: Kad ili eD2k(u ovom slucaju gde mogu naci ed2k server). Trenutno koristimo dc++ ali nije bas najsrecnije resenje...

Cole

Dovoljno ti je da si konektovan na ed2k mrezu. Uz pomoc source exchange ćes svejedno imati u listi korisnike kad-a.

Lista ed2k servera je na http://ed2k.2x4u.de/index.html

CnD je napisao(la):
Sta je bolje koristiti: Kad ili eD2k(u ovom slucaju gde mogu naci ed2k server). Trenutno koristimo dc++ ali nije bas najsrecnije resenje...

Cole

koje probleme izas sa DC++?

to i mene interesuje?!?! Sta ce ti uopste bilo sta pored DC++. Ja sam tamo nasao sve zivo sto sam trazio

mitar1982 je napisao(la):
Dovoljno ti je da si konektovan na ed2k mrezu. Uz pomoc source exchange ćes svejedno imati u listi korisnike kad-a.

Lista ed2k servera je na http://ed2k.2x4u.de/index.html

Ma ne treba mi spisak servera na netu, nego mi treba da instaliram eD2k server u lokalnmoj mrezi....

U svakom slucaju hvala na pokusaju...

Cole

Ser_Zile je napisao(la):
koje probleme izas sa DC++?

Imamo neki hub koji je veoma siromasan sa opcijama.... Ja licno imam sledeci problem, ponekad hub odluci sam da ban-uje moju adresu iako kod ortaka na kom je instaliran hub ne postoje nikakve informacije o tome. I tako posle nekoliko sati, dana...odluci da me pusti...A eMule moze da skida jedan isti fajl od vise usera odjednom, moze da skida od usera koji nemaju kompletan fajl nego samo segmente...Ostale mane ili prednosti nameravam da otkrijem...

Sad trenutno pokusavamo da ostvarimo Kad(serverless) vezu ali ne ide...

Da li je neko ovde radio nesto slicno?

Cole

Budi malo precizniji. Hoces u lokalnoj mrezu da dignes ed2k server, a s druge strane hoces Kad(serverless). Ja sam jedno vreme koristio Kad ali ucinilo mi se da ima malo usera, i da brze ide preko servera. Nadam se da si za Kad ubacio nodes.dat u config direktoriju gde je Mula instalirana

Prilozi

• nodes.zip
    14.6 KB · Pregleda: 83
Poslednja izmena:
Mislim da ste krenuli u pogresnom pravcu! To sto ces da dignes ed2k server nece nista da ti pomogne u download-u, bolje receno neces nista da skines zato sto serveri sluze samo za pretrazivanje p2p mreze. Ako uradis tako nesto samo ces da ucinis dobro delo za p2p mrezu i njene korisnike, da bi oni lakse nalazili fajlove.

mitar1982 je napisao(la):
Poseti www.efarm-project.net , ja mislim da to ima veze sa ed2k serverima

U downloads nema win verzije...

majkan je napisao(la):
Budi malo precizniji. Hoces u lokalnoj mrezu da dignes ed2k server, a s druge strane hoces Kad(serverless).

Nebitno mi je da li je Kad ili ed2k...Bitno je samo da radi. Mada ja mislim da je bolja varijanta sa serverom, ali sam jos pocetnik sa ovim, pa neznam sigurno.

majkan je napisao(la):
Nadam se da si za Kad ubacio nodes.dat u config direktoriju gde je Mula instalirana

Nisam...ali cu probati. Probali smo Kad pre neko vece, ali nismo uspeli nista da uradimo. Ja sam uspeo da se konektujem na ip adresu drugara, ali ga ne vidim na listi kontakta, i ne mogu da pristupam fajlovima...

Hvala na pomoci
Cole

Nisam znao to za efarm. Ne znam koje IP adrese imate u mrezi, ali svaki ip-filter blokira 192.168.xxx.xxx Mozda vas to koci. Jesi li pitao ovo na emule forumu? Tamo možda ima neko ko će ti pomoći.

Nazad
Vrh Dno