Šta je novo?

eMule - preklinjem za pomoc

Učlanjen(a)
28.11.2005
Poena
304
naime, instalirao sam ovaj program , ubacio share i podesio sve, Ali : download nikako nece da mi krene. od mene skidaju opusteno, ali ja ne mogu da skidam nista. sa druge strane, forwardovao sam port i utorrent radi kul, al e Mule nece.

da li moze neki uputi please. . . . ..

ps mozda nisam dobro podesio??/ stavio sam isti port kao i za utorrent . .

unapred zahvalan

Ako su ti Bittorrent i Emule u isto vreme uključeni i koriste isti port, logično je da neće raditi. Može da radi samo jedna od te dve aplikacije.

Pošto verujem da ti je to poznato, da ti ponudim još jedno objašnjenje: eMule je koncipiran tako da download i upload ne kreću simultano, već prvo treba nešto da daš da bi nešto uzeo.

Drugim rečima: pusti druge da skidaju od tebe i idi na spavanje, videćeš da će sutra ujutru stanje verovatno biti drugačije :)

hvala
, ali nije u tome bio problem, naime: pokrenuo mi se download ali ide i vise nego mizerno sporo ( 200 kbs - 5 KBs ).. i dalje mislim da nesto nisam dobro podesio, pa bih postavio neka pitanja iskusnijim korisnicima :

1. sta je taj "KAD" i kako ja mogu da povecam tu brzinu... secam se da mi je i torrent isao tako smesno dok ga nisam forwardovao..mislim da ovde ima ista caka...
2. da li je dovoljno forwardovati port ( kao sto sam ja za torrent ) ili treba forwardovati jos jedan port posebno za eMule
3. da li uopste vredi da se patim sa ovim ??

evo sada opet ne ide download. samo pise waiting i stoji .. znaci skinuo sam 5 Mb i tu je stao...

eMule je i napravljen da radi kako radi... Znachi polako ali sigurno... Ne mozes odma da dobijesh full brzinu kao na nekim private trekerima ili news-u... I u muli imash fazon sherovanja... Ti cekas u redu za fajl kao i milioni ljudi koji ga koriste... E sad ako ti uploadujesh vishe na muli samim tim imash i prednost u odnosu na ostale... Pa onda se brze konektujesh na ostale...

Baja Gasha je odmah u drugom postu dao odgovor, samo izgleda da treba pažljivo pročitati, radi se o portovima.
Pozdrav

nije bila stvar u portovima, nego sto sam nov, znaci shareovanje. u svakom slucaju nema muzike koju ja trazim. ima komerc i nova ******, al meni trba stare trance stvari... jer je nova muzika teski shit .. .. u svakom slucaju hvala vam za pomoc, odustao sam definitivno

Vrh Dno