Šta je novo?

EMULE podesavanje

• Začetnik teme Začetnik teme yu1os
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

yu1os

Čuven
Učlanjen(a)
20.04.2003
Poena
604
Ljudi POMOC!!! Imam ADSl kod Beotel neta na 256 kb! Koristim eMule porgram za download,ali je problem sto nece nista da skida!!! Pronadje sve sto trazim ali prilikom downloada nece ni da makne!!! Da li ima neko podesavnje? Ako ima javite ovde ili na mail [email protected]! UNAPRED HVALA

Pedja

Uradi malo search na forumu, skoro je bilo o tome!

Stavi pod userom "username/ip@beotel"

Da ne otvaram novi topic skinuo sam 470 MB od 700 MB filma i eMule je krenuo da radi neki hashing i download je stao. Ukapirao sam da ne moram da budem online za to ali me zanima koliko bi to moglo da traje evo sat vremena guli po HDDu (Seagate 10 GB).

NSX je napisao(la):
Da ne otvaram novi topic skinuo sam 470 MB od 700 MB filma i eMule je krenuo da radi neki hashing i download je stao. Ukapirao sam da ne moram da budem online za to ali me zanima koliko bi to moglo da traje evo sat vremena guli po HDDu (Seagate 10 GB).

Evo zavrsio je 🙂

Hash znaci da javlja mrezi koji deo fajla si skinuo da neko moze da pocne da skida od tebe taj fajl.

Ljudi kako da povecam LowID sva moguca podesavanja sam isprobao! I krene download i stane, i povremeno nece da se konektuje ni na jedan server!

Poslednja izmena:
@yu1os
I o tome je bilo reci, ljudi znate li vi da koristite search?

Treba ti javna ip adresa, ako si nat-ovan, uvek ces imati LowId.

I najčešće ne kreće odmah download. Za neke stvar treba čekati satima dok ne krenu. P2P servisi su generalno sve, samo ne brzi.

Moras da serujes nesto da bi napravio poene! Ako ides na dial-ip, iskljuci firewall, za ADSL pitaj nekog a na bezicnom nema pomoci osim ako hoce da ti dodele javnu Ip adresu sto je malo verovatno 🙁 . Znam, jer sam i ja na LowId, bezicni net.

Nazad
Vrh Dno