Šta je novo?

eMule pitanje

sasabraj

Slavan
Učlanjen(a)
02.01.2006
Poena
319
Prilazem slicicu,koliko jos moram da cekam da bi pocelo preuzimanje ovog fajla

Prilozi

• e Mule.webp
    e Mule.webp
    12.9 KB · Pregleda: 114
Download u Emule-u zavisi od vise stvari.

1. Moras da cekas svoj Red . Que Rating. Sto si blizi 0 to ces pre poceti da skidas.
2. Svoj que Score od koga zavisi brzina napredovanja kroz que rating ce se povecati ako si u redu kod klijenta koji je nesto skidao od tebe.

Iz slike se nemoze pretpostaviti kada ce poceti tvoj download. Drugim recima ako zelis da downloadujes sa e-mulea i da to radis razumnim brzinama moras share-ovati sto vise. Odnos 1:1 je najvise fer. U pocetku ce mnogo vise ljudi skidati od tebe ali tako dobijas kredit kod tih klijenata i kada udjes u red cekanja kod njih , ti ces pre dobiti ono sto trazis.

Moja preporuka je da share-ujes tematski ono sto trazis da downloadujes jer ce onda slicna grupa klijenata (sa slicnim interesovanjem) skidati od tebe i veca je verovatnoca da ces ti kod njih naci ono sto trazis.

BTW: Na ove crvene fajlove mozes prakticno da zaboravis jer to znaci da trenutno niko na mrezi nema taj fajl.

Poslednja izmena:
zahvalnost

Hvala Ivane,zaista korektan odgovor.Za nas neupucene:wave:

Poslednja izmena:
Ivane,kao share folder sam oznacio onaj u kome su nekompletni fajlovi.Poslusao sam tvoj savjet u i taj folder prebacio nesto materijala tematske cjeline poput onog kojeg trazim.Medjutim,u prozoru eMule,share files nema tih fajlova koje sam dodao.Dakle,u pitanju su kompletni fajlovi.U cemu je problem????

Nema potrebe da share-ujes Folder gde se nalaze incomplete files , EMule to radi automatski nego share-uj Destinacioni folder u koji se snimaju kompletni fajlovi koje skidas.

BTW tamo mozes da stavis fajlove koje oces i da share-ujes tako da kada i skines nove oni su automatski dostupni drugim userima.

Sto se tice nepojavljivanja probaj da uradis reload - Shared Files - Dugme Gore Desno.

Molim te u par slicica kao tutorijal objasni mi kako da neki folder postavim kao share.Ne snalazim se u eMule korisnickom interfejsu:d

uyu

Za share/unshare Ides na Shared Files- U levom panelu imas treeview All Directories. Onaj koji je sada share-ovan ima kukicu , - desni klik pa uradis share i unshare.

BTW Iz nekog razloga ne mogu da attachujem slike .

Na istom ekranu je i reoload.

Poslednja izmena:
Hvala puno,uspio sam.Sada sve bolje ide.Ta ideja da se ponudi slican materijal je i vise nego fenomenalna.:wave:

Nazad
Vrh Dno