Šta je novo?

Emule i drugi download programi

Učlanjen(a)
06.08.2005
Poena
319
Instalirao sam ovaj program i kad idem na connect i onda recimo nadjem neku pesmu koju hocu da skinem selektujem je i idem na download,ona se pojavi u prozoru transfers i onda nista,samo stoji,i nema neke komande za pokretanje downloada i nista,jel potrebno uraditi neka podesavanja?Imam adsl 512kb i nikakava podesavanja nisam cackao.Ili da li ima jos neki program ili nacin na koji bih mogao da skidam muziku i druge fajlove

Meni se Limewire pokazao kao najefikasniji za skidanje pesama, za ostalo i nije baš tako dobar.
A za eMule ne mogu da ti pomognem, ja sam ga koristio nedelju dana i za to vreme sam uspeo da skinem samo jedan fajl od 150MB, pa sam ga zabatalio ,)

Mozda ti je cekirano "add new downloads in paused mode". Jesi li uradio desni klik na fajl & resume?
Ranije sam koristio LimeWire, ali je vec duze vreme u autu. Previse fake fajlova. eM je ok za ziku, nije toliko brz kao LW (ne pocinje istog sekunda download, ali uglavnom nema cekanja). Ja kada skidam, stavim 10-20 pesama i dobijem max brzinu bez problema. Ako pesma ima dosta izvora, onda
gotovo da nema razlike u odnosu na LW.

Instalirao sam ovaj program i kad idem na connect i onda recimo nadjem neku pesmu koju hocu da skinem selektujem je i idem na download,ona se pojavi u prozoru transfers i onda nista,samo stoji,i nema neke komande za pokretanje downloada i nista,jel potrebno uraditi neka podesavanja?Imam adsl 512kb i nikakava podesavanja nisam cackao.Ili da li ima jos neki program ili nacin na koji bih mogao da skidam muziku i druge fajlove
Nikakva posebna podešavanja ne moraš da uradiš. Dovoljno je da izabereš pesmu (ili šta god hoćeš), klikneš na download, ona se prebaci u transfers i sad ti preostaje samo da čekaš svoj red za download! To što si kliknuo na download ne znači da će odmah i da počne da skida! A koji si po redu za download možeš proveriti tako što ćeš kliknuti 2 puta na izabranu pesmu (u transfers) i u polju priority videćes oznaku QR: i tvoj red za download!

Moraš se malo naoružati i strpljenjem, jer program se ne zove džabe Mula!!!
Pozzz ;)

I ja koristim vec limewire ali sam hteo da probam i emule,ali izgleda je bolje ne menjati....

ne znate da ga podesite, udjite tamo na irc pa kliknite na uputstva na kanalu #emule-serbian.
Al nemoj da vas mrzi da chitate.

Treba da otvoris portove ukoliko vec nisi. Da li ti je konekcija LowID, odnosno, da li ti mula u system trayu ima povez preko ociju?

Poslednja izmena:
Limewire, koristim bas kad ne mogu da nadjem neku pesmu. Imao sam problema sa mazgom, nisam se previse upustao u problematiku. Pre toga sam koristio bearShare 5.2.5.3.

Kada ce izabrano poceti da se skida zavisi od puno faktora. Download ce retko poceti odmah.

Pre svega treba teziti tome da strelice postanu zelene.

Ako je QR veliki, strpljenje je i u tom slucaju neophodno.

Pitanje ne treba nuzno da glasi "ovaj ili onaj program". Zavisi sta se trazi. Ako se trazi nesto novo i popularno, torrent je bolje resenje.

Na svakoj od mreza ima nesto sto nema na drugima. Pitanje je samo koliko je retko ono sto treba naci. Na mule-u ima puno vrednih stvari i vredi ih sacekati.

Mozes i da probas neki od modova, meni bolje rade od "obicnog" eMula. Potrazi na netu emule MorphXT ili Xtreme mod pa vidi.

Nazad
Vrh Dno