Šta je novo?

Emulator

Roger

Čuven
Učlanjen(a)
05.07.2002
Poena
609
Pozdrav svima,

interesuje me da li neko zna neki emulator (na linuxu ili windowsu - svejedno je) koji moze da emulira 486 ili slabiji procesor? Probao sam neke, ali oni samo pokusavaju da uspore procesor. Taj mi emulator treba, jer moram da pokrenem jedan stari program koji cak na pentiumu 1 nece da radi. Odoh da jos googlam.

Hvala unapred

Ne zelim da te obeshrabrim, ali stvarno mislim da neces naci tako nesto, iz prostog razloga sto realna potreba za takvim parcetom softvera ne postoji. Kako emulirati brzinu procesora? Mislim da su ti CPU killeri najblize sto ima.

Daj info o tom programu, ime, za sta sluzi, itd. moguce je da je problem u necemu drugome. CPU kileri bi trebalo da rese stvar oko brzine (meni jesu). Posto je program star, 100% trazi cisto DOS okruzenje. Probaj da ga pokrenes u DOSbox-u, ili, ako si u prilici, kompu koji ima DOS (ili Win95/98).

Srecno.

Hvala svima na odgovorima. Sad cu da ih poskidam. Nadam se da ce raditi.
U pitanju je jedan program za proracun, ali je pisan tamo negde 1980. godine. za
XT, tako da kad ga pokrenem na pentium 1 - P4 sve lepo radi dok ne pocne proracun, a onda pocne da izbacuje ASCII znakove:)

Nazad
Vrh Dno