Šta je novo?

Empire Earth III

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    202.4 KB · Pregleda: 159
  • 2.jpg
    2.jpg
    212.8 KB · Pregleda: 128
  • 3.jpg
    3.jpg
    235.5 KB · Pregleda: 147
  • 4.jpg
    4.jpg
    429.5 KB · Pregleda: 137
Ja sam obozavao prvi deo i ideju da se prodje cela istorija kroz igru
Treci nastavak se vec odavno "kupuje " samo moracu an burazerovom kompu da igram :D

Meni je prvi deo bio ok, mada mi je tada više legao Rise of Nations koji je imao sličan koncept, ali po meni bolje izveden.
Drugi deo nisam ni igrao, ali pružiću ovom šansu :)

Meni je prvi deo bio ok, mada mi je tada više legao Rise of Nations koji je imao sličan koncept, ali po meni bolje izveden.
Drugi deo nisam ni igrao, ali pružiću ovom šansu :)

Pa dobro nisu baš izašli u isto vreme. Empire Earth I je stariji od Rise of... bar godinu dana. ;)
Drugi isto nisam igrao, a takođe ću da probam treći deo, jer za mene dugo očekivani Age of Empires IiI nije dao željeni rezultat.
Mada ko zna?:trust: Posle Age of Kings, svi su očekivali ko zna šta sve od trojke, tako da...:d
Pozdrav. :wave:

dvojka mi je bila krsh u poredjenju sa originalom, tako da najverovatnije preskacem ovaj deo

Evo, probao sam igru i zaprepastio se koliko je zahtevna. Stavio sam sve na low, 1024x768 i kada startujem skirmish tutorijal igra jako secka, a pritom je na ekranu samo jedan coveculjak, a tada izgleda jako ruzno. Znam da mi komp nije bas neki, ali ovo je stvarno ponizavajuce, ali ipak krivim programere za to. Pa AOE3 mi je jako lepo isao na medium/high podesavanja.

Probao ,deinstalirao , krs, zahtevno a izgleda uzas, Bfme II izgleda dosta bolje a manje zahtevno. Ne trosite Bandwidth .

Probao ,deinstalirao , krs, zahtevno a izgleda uzas, Bfme II izgleda dosta bolje a manje zahtevno. Ne trosite Bandwidth .

Uopšte nije toliko zahtevna.Na konfiguraciji iz potpisa igra ide sa svim detaljima na max bez problema (1024x768, imam krš monitor).A uz to mi se i gameplay sviđa.

jel ovo neka sala od strane izdavaca i developera ili sta ? :trust: Pa ovo je neigrivo, a izgleda kao warcraft 3 !!!

Probao sam da iskljucim i dinamicno osvetljenje i senke i sve zivo i dobio 25fps...uzas :wall: SoF:payback mi je duze ostao na kompu od ovoga...

Prilozi

• EE3.exe 0 02-35-48 .jpg
    EE3.exe 0 02-35-48 .jpg
    328.5 KB · Pregleda: 61
  • EE3.exe 0 02-40-28 .jpg
    EE3.exe 0 02-40-28 .jpg
    424.1 KB · Pregleda: 76
iju kako ovo zalosno izgleda :)

Igrajte vi lepo Civilization IV

civ i e. earth su slicni kao miki maus i nindza kornjace...

Nazad
Vrh Dno