Šta je novo?

email preko mobilnog

milanlj

Čuven
Učlanjen(a)
09.07.2000
Poena
619
Jel neko uspeo da preko mobilnog koji podrzava pop3 protokol (npr T65...) da skine postu sa nekog svog mail account-a na mobilni. Ako jeste neka mi objasni kako... hvala.

Jesam ja sa T68 najnormalnije...

Ne koristi one eunet-ove brojeve za to, vec lepo konekciju podesi na dial up svog provajdera. Ne znam sta drugo nije jasno, prilicno je logicno za podesavanje...

Peca je napisao(la):
Jesam ja sa T68 najnormalnije...

Ne koristi one eunet-ove brojeve za to, vec lepo konekciju podesi na dial up svog provajdera. Ne znam sta drugo nije jasno, prilicno je logicno za podesavanje...

jel bi ti bio problem da mi das tvoj broj da te okrenem pa da mi objasnis gde gresim jer sam ja vec sve probao? Mozes na mail...

Pa da, jako je prosto samo treba malo volje, mene sad mrzi da detljisem ali sam probao sa T65 i evo sada sa T68i i sve radi OK. Jedino sto me nervira (jako) je sto telefon ne skine ceo text mail-a vec ima neki svoj limit pa ako ima vise teksta u mailu moras vise puta da se konektujes.

Modemska konekcija je totalno neisplativa jer potrosis mnogo para i vremena dok se on uloguje, proveri i iskljuci sa mail servera. Isplativije je da ako imas nalog kod Euneta koristis WAP pristup, posle 22h minut te kosta 4,80 din. a preko dana 9,60 din.

Inace u Mobtelu se GPRS uveliko sprema ali sudeci po cenama u svetu necemo se mnogo ovde igrati sa time :(

Nazad
Vrh Dno