Šta je novo?

ELTE DHT-791X - bilo kakav info ?

delboy

Čuven
Učlanjen(a)
03.08.2004
Poena
945
Da li je neko vec imao prilike da se susretne sa doticnim DVD kucnim bioskopom. Inace je sposoban da reprodukuje i divX a dolazi u kompletu sa zvucnicima ukupne snage 105w. Cena mu je svega 9700 dinara pa me interesuje kakav je kvalitet izrade, kako cita razne DVD medije. Uostalom bilo kakava iskustva sa njim su dobrodosla. Na njihovom sajtu se kao poslednji model (tj. najnoviji) pominje dht-790x. Inace se na sajtu nalazi i novi firmware za njega tako da mi se na prvi pogled cini kao dosta dobra kupovina.

Posto verovatno niko nije imao priliku da vidi doticni DVD moze li barem neko da mi kaze kakva su iskustava sa drugim DVD uredjajima marke ELITE (kvalitete izrade, elektronika).

Da rezimiramo
Koji ti player imas (tacno i puno ime)?
Napisi pa da pomognemo

Trenutno nemam ni jedan, ali hocu da kupim kucni bioskop DHT-791X, model o kome nema nikakvih podataka na njihovom sajtu (poslednji model koji je tamo predstavljen je DHT-790X). Inace doticni model ima 5.1 sistem ukupne snage 105W i pored ostalog cita i divX. Cena mu je izuzetno povovljna, 9700 dinara. E sad posto pretpostavljam da niko nema ovaj kucni bioskop interesuje me makar kakva su generalna iskustva sa drugim DVD uredjajima marke Elite.

Vrh Dno