Šta je novo?

Elsa MicroLink 56k FUN ...

• Začetnik teme Tin-Tin
  • Datum pokretanja
T

Tin-Tin

Guest
... nije bas FUN
Da predjem na problem...
Posle pokusaja dodavanja novog firmwear-a (flashovanja) modem je mrtav, (slucajno sam ga prekinuo na pola) cak mu ni power dioda vise ne svetli.
Kompjuter vise ne vidi modem i ponovni pokusaj flesovanja nije uspeo (jer ne vidi modem)........
Ima li pomoci? Je li ima neko Flash programator sa kojim bi mogao da vratim stari bios? (Cip 39SF020 mislim 2MB).

Unapred hvala.

Tesko ce ti neko pomoci na ovom forumu.Vidi ko je prodavao te modeme kod nas(List, mozda?).Serviseri koji to rade ce ti traziti oko 30dem, pa vidi da li ti se isplati ili neko moze jeftinije.

Mislim da List vishe nema veze sa Elsom. BTW shto si uopshte to radio, nikakva poboljsanja ne bi dobio

Da nije to kojim slucajem modem koji je pozajmljen od mene za vikend......
Covek je rekao da ce ga vratiti u nedelju a jos se nejavlja

Originally posted by Hadzic
Tesko ce ti neko pomoci na ovom forumu....Serviseri koji to rade ce ti traziti oko 30dem...
Znam al' reko da pokusam.
Bas je ta cena (30dm) za 2-3 dana se nadam najbojlem :).
Originally posted by Gladiac
...shto si uopshte to radio, nikakva poboljsanja ne bi dobio
Mozda si u pravu, a mozda i nisi. Posto je modem iz Svajcarske, hteo sam sa US firmwear-om da iskljucim dileju.
Originally posted by Marzzo
modem koji je pozajmljen od mene za vikend......
Ako radis u telecom-u, mozda i jesam od tebe kupio...

Nisam to ja. Pozajmio sam coveku modem u petak uz kaparu i rece da ce ga vratiti u nedelju i od tad se ne javlja. Kapara nije mala ali mi je drazi modem pa reko ti si ......

Nazad
Vrh Dno