Šta je novo?

Elixir of life

Ufretin

Čuven
Učlanjen(a)
25.08.2000
Poena
619
Imam elixir memoriju pc2100, i samo sam hteo da obavestim ljude, da je odlicna memorija, perfektno radi na 333Mhz-a na najstrozijim setovanjima! cl2 2-5-2 1T com. na kx-u!😛
I jedno pitanje za hardcore clockere, kako uspevate da terate na 200+ fsb, a da vam agp radi ok!? Kod mene vec ponekad puca na 166 fsb pri bootovanju. (rade9kpro GA)

Nekaze dzabe student da je to najbolja memorija 😀

Kako puca na 166? Da li si ukljucio 5:2:1 delilac u biosu?

Alexandar je napisao(la):
Nekaze dzabe student da je to najbolja memorija 😀

Kako puca na 166? Da li si ukljucio 5:2:1 delilac u biosu?
Jesam ukljucio, ali izgleda da agp nemoze na tu frekvenciju, jedino ako ga skinem na 2x, onda butuje, ali izbacuje sve 3d aplikacije, 3dmark, igre, sve po redu. Znaci ne zakucava se samo izbaci desktop. Jedino jos nisam probao da underclockujem graficku, ali dzabe i da radi ne bih ga tako koristio...
Jel ima graficke koja moze da podnese agp 90-100+ MHz-a? Kad bi samo imao agp delilac sa 3...😛 ali to je do chipseta ako se ne varam!?
PS: "Kako puca?" Na razne nacine, pokazuje brljav xp boot logo, resetuje se kad stigne do ucitavanja desktopa i sl. (agp 4x)

Kakvu ti to karticu imas kad puca na 83Mhz-a. 🙁 Kod mene brlja tek iznad 220Mhz-a, a puca na 225-226Mhza, a to je 112Mhz-a AGP-a.

Aca je napisao(la):
Kakvu ti to karticu imas kad puca na 83Mhz-a. 🙁 Kod mene brlja tek iznad 220Mhz-a, a puca na 225-226Mhza, a to je 112Mhz-a AGP-a.
Znaci ipak cu morati da uzmem TI4200?!😛
Jel bi Abit bio dovoljan za 200+ fsb?
I u biosu kod agp podesavanja, kako podesiti agp driving control, read synchronization i master 1 ws read/write?
I koju verziju biosa koristis? Jel postoji mozda neki dobar beta ili custom bios.
Ako sam se seznuo, i nemas kx-a, izvini...🙂
Kako kod G. studenta radi kx? Jesi ga testirao malo sta moze?
Mene jedino interesuje do koliko bi mogao moj xp1.7+ , jer me prijatno iznenadio kad je lepo radio na 1826MHz-a bez dizanja voltaze i neotkljucan!(D)

Nazad
Vrh Dno