Šta je novo?

Elite fanovi treba mi pomoc

Učlanjen(a)
12.11.2006
Poena
360
Ko se ne seca ovoga naslova? Koliko li je samo sati potroseno na ovom naslovu? Elem pre koju godinu je bio objavljen i pusten fre za download xElite zipovan velik oko 4mb koji je odenuo elite u moderno odelo.Nije to potrajalo mnogo a da Brabenu nije zasmetalo posto je Elite 4 bio u najavi ta obrada ce kao ugrozavati legalni nastavak.Normalno elite 4 se nije pojavio a i neverujem da ce skoro posto autor ima problema sa gametek kompanijom koja je izdala Frontier i Frontier first encoounters.U ovome naletu je povucen i elite new kind koji sam ja ipak nekako nasao ali molim neku dobru dusu koja je na vreme skinula xElite da mi se javi na pm.Izguglao sam valjda citavi net ali slaba vajda nema ga vise nigde.

Ja sam igrao Elite na c=64 pune dve godine dok sezdesetcetvorka nije crkla. Odigrao sam i xElite - ali mi je bio mnooogo lak. Ako ga nadjem - javljam ti!

Edit : nasao sam - al sada sam na dial up - inace bih ti poslao.
ako mi proradi adsl - javicu ti kako da preuzmes.

Poslednja izmena:
Naisao na verziju 0.29 i skidam sa nekim zakrpama na http://www.geocities.com/xElite2003/
poslednja verzija je v 0.31 trazim i dalje za sada skidam ovu.
Hvala ti Cat na brzini potraga i dalje traje

Inace ova verzija xElite 0.31 koju ja imam ima oko 12MB. Skroz je OK - samo se mnogo lako zavrsava - 24h igranja!

imam ja elite plus za pc ako nekome treba?

Nazad
Vrh Dno