Šta je novo?

Elite 332 pomoc

storm_track

Cenjen
Učlanjen(a)
05.01.2011
Poena
169
E imam par pitanja ?
-Gdje mogu da nadjem mrezice za kablove da uradim bolji clable managment ?
-koji sprej i neki dodatak trebam prilikom farbanja unutrasnjeg dijela kucista
U BG sam pa ako ima neka bas dobra prodavnica elektro opreme da nemoram da lutam po buvljaku , nisam htjeo da cackam al sam se zarazio 😀 vec sam ofatbao masku 😀

Planiram i da izbacim mrezaste poklopce ispod DVD-a i napravim novu mrezicu iza koje bi stavio neki kuler .Takodje imam u planu da sa leve strane kucista kod graficke stavim 2 kulera 12-ice ili veca , ali mi je u interesu da nadjem one slim verzije sa mrezicama , unutrasnjost cu da ofarbam u crno i mozda neka neonka sve zavisi od volje :guitar: 😛arty:

Sta sve naprica za kratko vreme 😀, sto se tice zatezaca za kablove bukvalno u skakoj elektro opremi ih ima pa cak i u raznim bojama,ako imas uradi sam blizu tebe, imas kese u kojima je vec ubaceno 3-5 razlicitih velicina i boja zatezaca pa ces se sigurno pronaci tu negde.... A sto se tice farbanja predstoji ti dugo smirglanje ili da nosis na peskarenje pa na powercoat,mada ne znam koliko bi ti to bilo isplativo kada sve to kosta kao recimo to tvoje kuciste. Nemoj da me shvatis pogresno nisam omalovazavao nego razmatrao cenu i ono sta ces dobiti na kraju....

htjeo bi nesto da uradim od ovog kucista bas zato sto nije nesto 😀 lako je budzit gejmerska kucista probacu za pocetak sa kablovima pa cu da vidim ocu li uspjeti sta da uradim

Nazad
Vrh Dno