Šta je novo?

Elektronika za HDD

Katarina

Čuven
Učlanjen(a)
26.10.2002
Poena
601
Znam da su mnogi imali slican problem,
ali niko sa Quantum LCT 10 HDD-om od 15GB
pa rekoh da pitam...Dakle, crkla mi je
elektonika (cuveni Philips-ov chip TDA5247HT).
Da li je neko ima, ili zna neki drugi nacin
da skinem podatke sa HDD-a?

Shit happens

Verovatno ce se neko vec javiti sa resenjem.
U medjuvremenu, prema jednoj informaciji (korisnika koji je kontaktirao quantum dok su jos bili u hd biznisu), ukoliko se menja cela elektronika (ako neko npr. hoce da ti to uradi da bi samo skunuo podatke), ona MORA da potice sa LCT10 modela koji ima istu velicinu kao i osteceni drajv, jer su kontroleri specificni za velicinu diska.
Ovo napominjem iz razloga sto je kod nekih stariijih modela moglo da prodje podmetanje elektronike sa istog modela a razlicite velicine, pa bi neko raspolozen za eksperimentisanje mogao (eventualno) da napravi haos.

Eh

Da samo znash koliko ja chekam da se neko javi ko ima elektroniku za lct 08 od 13 giga i CX od isto 13 giga ne bi verovala!
Inache ne samo da se razlikuju kontroleri vec i prikljuchak na plochu (barem kod ova modela)

DS9 - I ja sam cula da elektronika mora da bude sa
odgovarajuceg HDD-a (ista serija i velicina)

Zlatiborac - juce sam pregledavala postove u proteklih
god. dana i veruj mi da ZNAM koliko si se
raspitivao

gsimon - ocekuj poziv

Momci, u svakom slucaju hvala na informacijama.
Pozdrav:wave;

Što se tiče elektronike za HDD mora da bude samo ista serija. Dakle, ako ti je crkla elektronika sa lct10 od 20GB, onda može da ti posluži elektronika od lct10 od 10 ili 15GB.

LM, stvar je provjerena, jer je meni gecrknuo Quantum lct10 od 20GB. Sa posla sam donio elektroniku od Quantum-a lct10 od 15GB, zamijenio elektronike, priključio disk i upalio mašinu... Čuo se poznati zvuk Quantum-a koji se zalijeće i ... radi savršeno kao i prije crkavanja.

Ako neko možda ima elektroniku za Quantum lct10 od 20GB, da li bi bio(la) volj(a)n(a) da je proda i za koju lovu. Ili ako zna ko ima.

Pozdrav.

Imam ja elektroniku.
Doduse na mom hardu ali nema veze.
nego sta ja imam od toga
Nikola
------------------------------
I'm a matirial girl -madona

Ispravka.
Mozes da dodjes kod mene da skinemo podatke

Vrh Dno