Zuba1970
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 08.12.2011
- Poena
- 1,465
Moja oprema
- Mobilni telefon
- iPhone 13 Mini
- Pristup internetu
- Optički internet
Vi sto imate trotinete, idete li u shopping sa njima tj. gde ih ostavljate kad odete u megamarket, dm ili nesto slicno? Mislim da bi bio rizik ostaviti ga na ulazu prodavnice.
Ili trotoar, ili kolovoz i biciklistička staza. Ovo trenutno je raspad sistema. Juče čovek u Zemunu vozi kolovozom, upali se crveno, on popreci između kola u kontra traku, par metara njom. Pa na trotoar, preko pešačkog prelaza, zatim opet preseče kolovoz dijagonalno da trake u kojoj je bio i nastavi njom. Manevar dijagonalno izbegavanje semafora koji dugo drže crveno.
Lol kad bi neko tako ostavio ne bi ga video vise
Inace se i ja pitam sta bi rado u toj situaciji ali kapiram da niko ne ide u shopping na trotinetu
Da je prodavačica koja radi tamo okougodna-jeste!
Bio sam dosta zagrejan za nju ali sad onako...
Procas o prodavačici ili biciklu ?
:d
.dvoumim se između nje i nekih sklopljenih modela sa KP...recimo Polar Mirage, ima neki čova što ih elektrifikuje, d ane reklamiram sada.
Imal ko iskustva sa tim varijantama?
Cene su za sada 'etenske, ali ima li neko iskustva sa nečim ovakvim: http://www.supersoco.eu/en/
Probaj ovde: http://www.supersoco.eu/en/home-tc/Meni FF ne otvara taj link...
45km/h je elektronski ograničeno, da bi se (u većini zemalja) vozilo bez A kategorije. Tako su ograničeni i ovi benziski skuteri 50ccm, <15kW, i sasvim je to dovljno za "divljanje" po gradu. Pogotovo što je u pitanju el motor, što znači da startuje k'o blesav. Tek pri kraju max brzine gubi se obrtni moment.Top speed 45 km/h, premalo za vožnju ulicom...
meni licno ovo izgleda preglomazno za te performanse, prakticniji bi bio u formi nekog zgodnog gradskog skutera nego motocikla, onda bi ovih 45km/h bilo sasvim primereno.
Предлажем вожњу тротоарима и пешачким зонама, ту је 45км/ч сасвим прихватљиво.Top speed 45 km/h, premalo za vožnju ulicom...
Tamo negde, u dalekom belom svetu expanzija je već krenula a u svrbiji će možda za koju godinu, tačnije koju deceniju osim ako se naši prepametni političari ne umešaju u priču, onda slobodno stavi stoleće i biće sigurno do tad...Niste ni svesni kakva ekspanzija kros elektro motocikala za koju godinu da krene. https://youtu.be/-ymVpT0nEIg
Čak i ako bude koštao 24.000€ jer i dalje je to harley, možda neće imati tradicionalni i jedinstveni zvuk koji ih odvaja od ostatka tržišta ali moraće da zadrže barem nešto što će ih "izdizati" nad ostalima, recimo, cenu...Harley ću konačno da uzmem u razmatranje, sad kad nema onaj iritantni zvuk nenaštelovanog paljenja u kombinaciji sa pocepanim auspuhom :d
Imaš Xiaomi i, manje-više jeftinu kinesku konfekciju, eto to ti je izbor kod nas pa biraj.U Atlanti je ceo grad preplavljen trotinetima i elektricnim biciklama....
Ono sto mene zanima sta je kod nas provereno dobar izbor a da izdrzava osobu od 105kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari