Šta je novo?

Elastomania

jox

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
680
Igra je velika 1.4MB, postoji Demo verzija za skidanje, a postoji naravno i ONA druga verzija za snalazljive. U pitanju je jako zarazna platformica (voznja motora :brow: ), koja jede zivce neverovatnom brzinom. Ako je neko igra, do kog je nivoa stigao? i kolika su vremena? :rtfm:

ja sam ga bas pikao na leto :D bio me zarazio
sad sam ukljucio i video da sam na 48-mom nivou

ja sam danas stigao do 51-og. Taj 48 je cini mi se DownHill gde pishe "Slow Down"???

xexexxxxexexexeeeeeeeeeee :)
evo vam par reply-ja da vidite kako se vozi, samo ih snimite u rec direktorijum...

inače kad predjete sve table pogledajte koliki vam je total time... stats.txt...

meni je 50.32.39 :)

www.moposite.com je glavni sajt o ovoj igri :)

Igra je opaka! Ja sam je nabavio pre par meseci, ali...mislim...stvarno sam sve živce pogubio na njoj, a živci se ne regenerišu. :boom:

ja sam prešao sve nivoe pre 3 godine, a do dana današnjeg sam poboljšavao rezultate :)

kizo.... ovi tvoji replay-i su za svaku pohvalu, u pitanju je profesionalizam :D .... Ja josh nisam zavrshio sve, pa sam srecan i samo sa prelazenjem nivoa.

270-ti sam na svetu :beat: :mrgreen: :beat:

Igra je ludilo :D

mada sam je ja igrao pod nazivom "ACTION SUPERCROSS" i mislim da je bila pod DOS-om

to je bila ranija verzija... zatim je došla elastomanija... inače je oko 60% tabli isto (ili bar slično)

Nazad
Vrh Dno