Šta je novo?

El. gitara i sviranje preko kompa

shandu83

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2007
Poena
320
Imam audigy i integrisanu audio karticu.

Pokusavam da dobijem zvuk preko guitar rig i amplitube.

Gitara je poveza na line-in integrisane.
Zvucnici na audigy.

ASIO4ALL je ovako podesen:

untitlovo.png

Problem je sto zvuk pocne da krci posle par minuta i onda odem ponovo u podesavanja za ASIO4ALL i nista ne menjam samo zatvorim i opet radi kako treba.
Zna li neko u cemu je problem?

Krcanje takodje prestane samo od sebe posle par minuta:

[YOUTUBE]mahggBB9KI8[/YOUTUBE]

Da nije možda do gitare? Moja prva električna je istu zujala i krčala...

Preko integruse lose radi,zbog windowsovom DWM-a. Na creative bi trebalo radi ;)
Evo slika kako je kod mene.
edit: probaj da buffer size slajder pomeris na 512

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    126.8 KB · Pregleda: 80
Uf, malo bolje sam pročitao post pa sam video kakvu sam glupost lupio, ispao sam iz fazona skroz sa ASIO4ALL i GR-om od kad sam kupio procesor za gitaru... :/ Jedino ovo što IvaNftw kaže, poveži obrnuto, gitara na creative, a zvučnici na integrušu, mada je meni radilo lepo preko integruše kada se ubode normalna (tj. lepo uzemljena) gitara, ali ovde brljavi integruša nešto.

Prvo sam probao na audigy ali tako je samo krcalo.

aaaaaarrr.jpg

Probacu o5.

Znam na sta mislis, ali mislim da mi nije neophodno.
I ovako bi trebalo da radi.

asio buffer size = 64 stavi na 512! U tome je problem. Odnosno podesi kao kod mene sto je na slici.

Uspeo sam preko audigy-ja. Trik koji je upalio je da disable-ujem sve uredjaje u recording settings. Zasto?
Pojma nemam ali radi. :)

kx drajveri su daleeeeeeeeeeeko bolje resenje za ove kartice i skoro da rade kako treba, ali ipak nije to to....

Behringer Guitar Link UCG112
Behringer_Guitar_Link_UCG112_photo_1.jpg

ovo je ljudi zakon. za 40 eur dobijes "ubodi i sviraj" resenje. daleko bolje nego u line in jer za to nije predvidjen.

Nazad
Vrh Dno