Covek je mislio na ATi 4850 od nekog drugog proizvodjaca koji nije Gainward, pretpostaljam, ne na NVidia karticu.
HIS (koga kod nas nema), Saphire i Asus, dok Palit=eXpertVision=Ganward pretpostavljam da zelis da preskocis iz poznatih razloga.
e sada koliko dobijam na igrama u odnosu na ovu moju sadasnju kartu palit 8600gt sonic+?
http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=247
gde ima da se uzme u beogradu mislim da je prava kupovina treba mi malo "toksicnog" otpada...
vidim da ima u www.dpm.rs ali po nihovim slikama nije ista karta...
pitao sam i rekli su da je 15000 din prava toxic za zelmanovim kulerom !!! Da li je to dobra kupovina sobzirom na danasnje uslove skoka evra ,dolara i raznih valuta!!!Ta njihova slika nema veze, to je slika referentne kartice cini mi se. Vidis da je na slici single slot kartica a da ti u opisu pise dual slot. Najbolje je da pozoves i da pitas ili jos bolje da odes. Mislim da je cena koja je na sajtu 175e previse visoka. Ae kad ides pitaj koliko je to u din. pa postuj?
pitao sam i rekli su da je 15000 din prava toxic za zelmanovim kulerom !!! Da li je to dobra kupovina sobzirom na danasnje uslove skoka evra ,dolara i raznih valuta!!!
pa sta da uzmem do 15000 smrc, ljudi pomagajte...
Pa vidi da li mozes za 16000 da uzmes 4870 graficku jer do skoro je mogla da se kupi za taj novac, pitanje da li trenutno mozes da je nadjes po radnjama po toj ceni, ali gledaj oglase pa mozda neko prodaje sa garancijom naravno.
Moj ti je savet da sacekas par nedelja, ako ti se ne ceka onda gledaj oglase.
Gledajući tvoj profil mislim da su ti sve komponente ok jedino je napajanje koje je i najvažnije na granici za 4870 tako da bih ja u svakom slučaju malo sačekao da se stiša divljanje cena koje je izazvao skok evra(neće oni to brzo vratiti jer niko ih i ne tera!) i uzeo 4850 što reče Flight cena koju si naveo je katastrofa a i ako budeš uzimao bilo šta od grafike ja bih ti savetovao da širom otvoriš oči i da lično odeš i proveriš šta si kupio jer stvarno gledajući ponudu na dosta mesta se slike ne poklapaju sa onim što je navedeno!:wave:pa ja sam i mislio da je pazarim krajem meseca ili pocetkom sledeceg ali za jacu tj 4870 nemam dovoljno jake komponente tako da mi je ovo trenutni best buy...samo jos da nabasm na model koji nece zadavati problema,nego samo da je ubodem i da nemislim...(a to sto je mozda bucna ili se malo jace greje to mi nesmeta)
nemogu da cekam to je problem tada imam te pare i ko zna kadGledajući tvoj profil mislim da su ti sve komponente ok jedino je napajanje koje je i najvažnije na granici za 4870 tako da bih ja u svakom slučaju malo sačekao da se stiša divljanje cena koje je izazvao skok evra(neće oni to brzo vratiti jer niko ih i ne tera!) i uzeo 4850 što reče Flight cena koju si naveo je katastrofa a i ako budeš uzimao bilo šta od grafike ja bih ti savetovao da širom otvoriš oči i da lično odeš i proveriš šta si kupio jer stvarno gledajući ponudu na dosta mesta se slike ne poklapaju sa onim što je navedeno!:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari