Šta je novo?

Eksterni USB HDD

MladjaNS

Cenjen
Učlanjen(a)
09.02.2011
Poena
169
Ovako, ne znam od kada, ali znam da ranije nije bilo tako. Kada hoću neki film da prebacim sa HDD na USB HDD izbaci mi sledeću poruku (vidi sliku) i idem na skip i onda mi samo prebaci prevod za taj film. E sada, probao sam neke manje file-ove da prebacujem i hoće. Ne znam o čemu se radi, molim za pomoć.

Hvala

Prilozi

• File too large.jpg
    File too large.jpg
    37.6 KB · Pregleda: 57
Eksterni HDD ti je formatiran u FAT32 sistem. Moraš ponovo da ga formatiraš u NTFS i onda ćeš moći da smeštaš na njega tako velike fajlove, tačnije veće od 4 GB.

Takođe možeš da konvertuješ FAT32 u NTFS file system, ali to nikada nisam radio tako da ti ne mogu pomoći. Ovaj link govori o tome: http://www.genie9.com/support/KB/KnowledgeArticle.aspx?KBID=113

Ovaj problem ti se najverovatnije desava zato sto ti je hard disk formatiran na FAT file system.Bekapuj sve sa hard diska na komp, u My Computer idi desnim klikom na ikonicu od eksternog HDD-a zatim klikni na Format i kao File system izaberi NTFS, odcekiraj Quick Format i idi na Start.
To bi trebalo da resi problem.Pozdrav

Epic fail :d nisam se toga setio a X puta sam to radio sa flash USB-ovima, ok hvala vam puno

Može lock

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno