Šta je novo?

Eksterni HDD Silicon Power Armor 1 TB - cudan zvuk

BozicBata

Čuven
Učlanjen(a)
10.07.2005
Poena
925
Skoro sam pazario ovaj HDD i do sada se nisam susretao sa USB 3.0. Kupio danas notebook i prikljucio Silicon Power Armor eksterni HDD od 1 TB i neprijatno sam se iznenadio zvukom. Kao ona ultrazvucna pistalica se cuje na leru, a kad krene da kopira zvuk se menja i uvija. Sve to nije toliko izrazeno kada je na USB 2.0 konektoru. Da li je taj zvuk normalan, uzimajuci u obzir da nisam imao prilike da koristim USB 3.0 eksterne HDDove do danas, ili da ga nosim na reklamaciju?

Ja imam slican problem ali sa WD od 1tb red serija, samo nije eksterni. zvao servis da pitam jel normalno da se hard tako ponasa i jesu li imali reklamacije i kazu da su imali i da to podleze garanciji ako se bas dosta cuje, msm na taj piskavi zvuk visoke frekvencije. Tkd odnesi ga u servis da pogledaju, verujem da to nije normalan zvuk uopste, kod mene cak stanje harda 100%, nema losih sektora ali taj zvuk ubija u pojam...

Disk odnet na reklamaciju i ista prihvacena u rekordnom roku (30 min). Sve pohvale za Alti servis ;) Ipak je postojao problem sa diskom..

Nazad
Vrh Dno