A
ACR
Guest
Hteo bih da pitam sta tacno znaci kada zvucnici imaju eksterni dekoder? Da, jasno mi je da se onda Dolby signal dekoduje u njima a ne na zvucnoj kartici ali sta ja time dobijam? Hteo bih da imam otvorenu mogucnost da u buducnosti zvucnike prebacim sa kompa na DVD Player kada ga kupim, da li mi je u tom slucaju neophodno da zvucnici imaju dekoder? Takodje, voleo bih da imam S/PDIF ulaz na zvucnicima, da li je to pitanje usko povezano sa dekoderom?
Other than that, sta mislite o Creative Inspire 5500? Svidja mi se sto imaju dekoder i pravi daljinski bez kabla, ali mi se cini da je ukupno 48W RMS dosta malo. Da li postoji neki drugi model koji ima dekoder, S/PDIF i mozda daljinski? Za C.I. 5700 i Logitech Z-680 tesko da cu u skorije vreme imati para... (recimo da mi je 250 EUR orijentaciona cifra) - sta bi ste vi uzeli?
Other than that, sta mislite o Creative Inspire 5500? Svidja mi se sto imaju dekoder i pravi daljinski bez kabla, ali mi se cini da je ukupno 48W RMS dosta malo. Da li postoji neki drugi model koji ima dekoder, S/PDIF i mozda daljinski? Za C.I. 5700 i Logitech Z-680 tesko da cu u skorije vreme imati para... (recimo da mi je 250 EUR orijentaciona cifra) - sta bi ste vi uzeli?