Ako ti bas treba stereo TV onda Miro PCTV Pro za oko 100 €ilki je napisao(la):I preporucite neku PCI TV Kartu do 100 €
Dakle,ssteva je napisao(la):Ako ti bas treba stereo TV onda Miro PCTV Pro za oko 100 €
Ako ne, onda obican MIRO PCTV sa daljinskim, mada koju god da uzmes neces pogresiti.
Koliko sam procitao USB eksterne kartice i nisu neko resenje (nesto losiji prijem, slabo grebovanje zbog zauzetosti procesora...)
Pa napisa covek, 95 jura..stvarno zanimljivo...i koliko kosta to cudo ako nije tajna?
Zar nisi video VGA IN na uredjaju? :eye:i kako to radi dok je komp iskljucen, kako monitor pusta sliku kad graficka nije u funkciji?? to u sustini znaci da treba stalno da nabadas kabl u tuner kad hoces da gledas off, pa ponovo u graficku kad zelis da upalis komp. to je mozda glavna mana inace je stvarno zanimljivo...
Gde si video USB?ssteva je napisao(la):Pa napisa covek, 95 jura
Zar nisi video VGA IN na uredjaju? :eye:
Znaci povezes izlaz iz kartice na ovo cudo pa odatle na monitor. Treba samo videti da li se menja kvalitet prikaza graficke na monitoru.
Ostaje da je najveca mana grebovanje zbog zauzetosti procesora i sporosti USB-a.
U pravu si, malo sam se :hump:Panos je napisao(la):Gde si video USB?
Da, ali zato moze nesto sto sa drugim nije moguce.ssteva je napisao(la):U pravu si, malo sam se :hump:
Pa sa ovim i ne mozes da grebujes :zgran:
063.744.980 MishaMajstor je napisao(la):da li neko zna gde ovo cudo
moze da se kupi???
pozeljan bi bio i telefon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari