Šta je novo?

"eksplozivni" iphone......

DJmihailo

Čuven
Učlanjen(a)
17.11.2004
Poena
695
Francuska: Problemi sa "ajfonom"
28. avgust 2009. | 01:02 | Izvor: Beta
Pariz -- Direktor francuskog ogranka "Epla" Mišel Kulombo će na nastanku u Vladi morati da objasni prijave desetina korisnika da im eksplodirali ekrani telefona "ajfon".

Zvaničnici će razmotriti uzroke tih kvarova i preduzimanje eventualnih mera, saopštilo je ministarstvo. Predstavniku Epla biće skrenuta pažnja na obavezu bezbednosti aparata na tržištu.

U Francuskoj su juče prijavljeni novi slučajevi eksplozije ekrana "ajfona". Evropska komisija pozvala je 14. avgusta "Epl" da objasni kako se desilo da pucanje ekrana ajfona povredi oko jednog maloletnog Francuza.

Epl je od 2007. godine prodao 26 miliona ajfona u svetu i saopštio je da je reč o "izolovanim incidentima". Ta kompanija je saopštila da će se izjasniti tek pošto od klijenata dobije oštećene aparate.

vest skinuta sa B92.....

I to samo u Francuskoj i nigde vishe ? :)

Dobro da nisi išao u FR dok si ga imao :d

Driver, Francuzi sigurno lazu, budi miran ajfon je still no1. Lazu jer mrze Amere pa da im napakoste. To je to ;)

Fanboy
An arrogant person who goes into an outburst every time something he likes is questioned.

Na mom nije puk'o ekran jer sam na drugim koordinatama, ali kad budem isao u FR, ostavicu ga kod kuce, zlu ne trebalo!

Kladim se da imash 500e telefon od Samsunga ili slichnih kineza sa velikim iskustvom (ko je rekao HTC :d)

Da je to globalni problem, bilo bi ga na sve strane, a ne samo u Francuskoj, pa kad mi pokazesh linkove da se to desilo u josh nekim zemljama, onda mozemo da prichamo o fanboyizmu. Ovako si ti taj fanboy koji nije kupio iPhone a koristi telefon koji je sve redom iskopirao od njega i teshi se kako je on bolji jer ima delivery report :d

Poslednja izmena:
nemam 500e telefon, imam telefon od 420e :D iphone 3g :)

Poslednja izmena:
...Osamdesetogodišnji umirvljenik iz predgrađa Pariza izjavio je da je zaslon njegova iPhonea popucao dok je držao aparat u rukama, dan nakon što je jedan radnik supermarketa izjavio je da je zadobio ozljedu oka kada je eksplodirao zaslon njegovog telefona.

Osmero Francuza do sada je prijavilo slične probleme s aparatima kompanije Apple. Oni kažu da su zasloni njihovih telefona eksplodirali ili popucali bez ikakvog razloga. Jedan tinejdžer je na ovaj način u kolovozu zadobio ozljedu oka, prenijela je Beta.

Apple je optužen da je pokušao zataškati 15 slučajeva pregrijavanja i paljenja iPoda u SAD i jedan sličan slučaj u Velikoj Britaniji. Pretpostavlja se da su svi ovi događaji rezultat pregrijavanja litij-jonskih baterija.

Nijedan od incidenata nije za posljedicu imao ozbiljne ozljede, ali je Apple bio primoran jamčiti Europskoj uniji da su njegovi uređaji sigurni za upotrebu, uz napomenu da je riječ o "izoliranim incidentima".

Američki tehnološki gigant, koji je do sada prodao 26 milijuna iPhonea i 200 milijuna iPoda, objavio je da je upoznat s događajima u Francuskoj, ali da ih neće komentirati dok se ne obavi pregled oštećenih aparata.

Ala se neko ispalio gore, napljuva čoveka a koriste isti telefon.

Pa taj neko uvek pljuje po drugime jer taj neko uvek zna najbolje.
U stanju je da ti odgovori i pre nego sto si pitao ista jer on zna jer on zna sta si hteo da ga pitas. A ako kazes da nije to onda stvarno pojma nemas ni sta si hteo ;)

Iskreno, bas sam se pitao kada ce krenuti ovako nesto sa iPhonom. Skidam ja kapu jabuci za njihove proizvode ali... Ako je sve to istina, jako je nisko to zataskavanje da bi se izbegli gubici pri zameni i losa reklama. Ocekujem da ce tek sada da raspale po marketingu

Meni moj 2g jutros eksplodirao dok sam pricao sa tetkom iz Francuske-zanimljiva prica koja nije istinita....

Sreća pa nisi pride prolazio i pored francuske ambasade. :D

"Kako prenosi Tanjug, Talibani će u budućnosti koristiti iPhone umesto plastičnog eksploziva u terorističkim napadima. Iz Španije je stigla i vest da je ETA već testirala nekoliko iPhone aparata i spajanjem 2 ovakva uređaja sa tinejdžerima iz Francuske, dobije se snaga detonacije od 2kt." :smoke:

Meni sinoc puko iphone kad sam vrteo kanale na TV-u i naidjem na neki francuski film.

Moj nije eksplodirao, nadam se da ni neće, ali juče kad sam bio na Adi po onoj vrućinčini opasno se grejao. Krenuo da igram neku igricu, fliper, i provalim da je fon baš vruć. Radio je normalno ali sam ga ipak odložio da ne eksplodira :)

I upravo nam je stigla najnovija vest u redakciju pravo iz Francuske! Zabelezen je i prvi slucaj Meksickog gripa kod jednog iphona!

Nemoj neko da se zezne i da stavi kao Francuski jezik na iPhone-u... garant puca

Nazad
Vrh Dno