Šta je novo?

ehrecvr servis u windows visti

sava84

Slavan
Učlanjen(a)
31.03.2009
Poena
304
Pozdrav, prije par dana sam u laptop ubacio tv kartu u express card slot, laptop je Toshiba Satellite L300, verzija Viste je Home Premium, a kartica je AverMedia AverTV DVB-T Hybrid ExpressCard PCMCIA. Prilikom startovanja softvera kartice dobijam poruku da treba da iskljucim ehrecvr servis u visti da bi kartica radila kako treba, zna li neko postoji li nacin da ga stopiram da se pokrece sa windows-om? Kada trazim u listi servisa, njega nema, tako da ne mogu da dodjem do njega uopste, da napomenem da sam iskljucio sve servise koje sam nasao vezane za Windows Media Center, na prvoj slici je prikazana greska koju mi program javlja kad ga pokrenem, a na drugoj servisi koje sam iskljucio. Svaka pomoc je dobro dosla.

Prilozi

• aver.jpg
    aver.jpg
    28.8 KB · Pregleda: 41
  • services.jpg
    services.jpg
    18.7 KB · Pregleda: 32
Ides u Control Panel/Administrative Tools/Task Sheduler i tamo nadjes deo sa Windows Media Center i sve stavke kliknes desnim dumetom i izaberes Disable.
Posle toga restartujes sistem

jel može neko da mi pomogne oko instaliranja xp-a,u biosu stoji sata controller mode-AHCI,zato sto ne postoje integrisani drajveri za sata,a onda kad stavim na compatibility mode podigne se sistam ali treba mu mnogo vremena da podigne sistem i hard disk sporo radi,to se desava jos nekima nisam jedina,ne znam sta da radim,samo jos vistu nisam probao

samo ti spamuj teme i lako ces dobiti odgovor... :mad:

ja se izvinjavam nisam upoznat sa ovim dobro,ako moze da mi se odgovori na prethodnu poruku...

Za pocetak procitaj naslov teme, pa onda svoju prvu poruku pa onda procitaj ovo

Prcitao sam pravila,ali ne znam kako da postavim novu temu,i jel moze da se postavi uopste onakvo pitanje.?

Vidi, koristi pretragu, imas je u linkovima u vrhu sajta. Za postavljanje nove teme imas dugme "Nova tema". Ako si nasao dugme odgovori, nacices i Nova tema.

Stvarno ne mogu da se snadjem i da nadjem to polje,rado bi postavio to pitanje,jer me bas muci par dana,ne znam da li sam postavio sve dobro u biosu.

Nazad
Vrh Dno