-=*[BarSel]*=-
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.07.2003
- Poena
- 619
ctp;
Da,to sam ja,Barsel.Secate se Ba®sel-a,Barsela,Barsel[c]a,BaRsEla,Damagera,Damage®a,i ne znam ja jos koga,a od pre nekoliko dana Titan je otisao u tu grupu.
Bas sam se pitao zasto mi se pojavljuje stranica,na kojoj pise "ukucali ste pogresnu sifru ili je vase korisnicko ime neaktivno" sta ja znam,bas nesto cudno...nisam navikao 😛.
Ja sam taj,koji je jos prosle godine najavljivao onu masinu,secate se vi dobro.I eto....desilo se.Poceo sam ja jos u Novembru mislim,sad je vec Jul.Ali isplatilo se.Ionako,sam se schtek'o za FX 5600 ultra.Inace,evo liste:
Microstar 875P Neo
Leadtek A310 FX5600 ULTRA TD
2x Samsung PC3200 (PC400) 256Mb
UPS Sweex 1000VA manageble
ViewSonic P90f
Western Digital 180Gb 8mb buffer 7200rpm
Thermal Take Xaser II A6000+ (Deeeeeeeeliiimiiireee)
Intel Pentium 4 3.06 GHz Hyper Threading
Zalman 6500- cu
Altec Lansing 641
Creative Sound Blaster Extigy
Logitceh MX 500 optical mouse
Logitech Internet Navigator Special Edition keyboard
DVD Pioneer 116-s
(fUnc surface 1030 +floppy naravno 😉
sve oko 2300.
BTW "najskupli kompjuter u gradu (verovatno i najjaci)" su reci direktora firme 🙂
Anyway,iako mi je monitor 19",nisam bas siguran da li ce mi stati sve one silne nule iz 3dmarka u konacnom skoru 😀
Salim se ja,nemam nista protiv vas,samo sam hteo da vas obavestim,da sam ispunio ono sto sam obecao,iako pre 6-7 meseci,ali ipak se isplatilo.Hvala na silnoj pomoci,i izvinjavam se sto sam vas onako smarao,ali siguran sam da necu vise.Od sada sam Benchmark-offline.
cheers
Da,to sam ja,Barsel.Secate se Ba®sel-a,Barsela,Barsel[c]a,BaRsEla,Damagera,Damage®a,i ne znam ja jos koga,a od pre nekoliko dana Titan je otisao u tu grupu.
Bas sam se pitao zasto mi se pojavljuje stranica,na kojoj pise "ukucali ste pogresnu sifru ili je vase korisnicko ime neaktivno" sta ja znam,bas nesto cudno...nisam navikao 😛.
Ja sam taj,koji je jos prosle godine najavljivao onu masinu,secate se vi dobro.I eto....desilo se.Poceo sam ja jos u Novembru mislim,sad je vec Jul.Ali isplatilo se.Ionako,sam se schtek'o za FX 5600 ultra.Inace,evo liste:
Microstar 875P Neo
Leadtek A310 FX5600 ULTRA TD
2x Samsung PC3200 (PC400) 256Mb
UPS Sweex 1000VA manageble
ViewSonic P90f
Western Digital 180Gb 8mb buffer 7200rpm
Thermal Take Xaser II A6000+ (Deeeeeeeeliiimiiireee)
Intel Pentium 4 3.06 GHz Hyper Threading
Zalman 6500- cu
Altec Lansing 641
Creative Sound Blaster Extigy
Logitceh MX 500 optical mouse
Logitech Internet Navigator Special Edition keyboard
DVD Pioneer 116-s
(fUnc surface 1030 +floppy naravno 😉
sve oko 2300.
BTW "najskupli kompjuter u gradu (verovatno i najjaci)" su reci direktora firme 🙂
Anyway,iako mi je monitor 19",nisam bas siguran da li ce mi stati sve one silne nule iz 3dmarka u konacnom skoru 😀
Salim se ja,nemam nista protiv vas,samo sam hteo da vas obavestim,da sam ispunio ono sto sam obecao,iako pre 6-7 meseci,ali ipak se isplatilo.Hvala na silnoj pomoci,i izvinjavam se sto sam vas onako smarao,ali siguran sam da necu vise.Od sada sam Benchmark-offline.
cheers