-=*[BarSel]*=-
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.07.2003
- Poena
- 619
ctp;
Da,to sam ja,Barsel.Secate se Ba®sel-a,Barsela,Barsel[c]a,BaRsEla,Damagera,Damage®a,i ne znam ja jos koga,a od pre nekoliko dana Titan je otisao u tu grupu.
Bas sam se pitao zasto mi se pojavljuje stranica,na kojoj pise "ukucali ste pogresnu sifru ili je vase korisnicko ime neaktivno" sta ja znam,bas nesto cudno...nisam navikao
.
Ja sam taj,koji je jos prosle godine najavljivao onu masinu,secate se vi dobro.I eto....desilo se.Poceo sam ja jos u Novembru mislim,sad je vec Jul.Ali isplatilo se.Ionako,sam se schtek'o za FX 5600 ultra.Inace,evo liste:
Microstar 875P Neo
Leadtek A310 FX5600 ULTRA TD
2x Samsung PC3200 (PC400) 256Mb
UPS Sweex 1000VA manageble
ViewSonic P90f
Western Digital 180Gb 8mb buffer 7200rpm
Thermal Take Xaser II A6000+ (Deeeeeeeeliiimiiireee)
Intel Pentium 4 3.06 GHz Hyper Threading
Zalman 6500- cu
Altec Lansing 641
Creative Sound Blaster Extigy
Logitceh MX 500 optical mouse
Logitech Internet Navigator Special Edition keyboard
DVD Pioneer 116-s
(fUnc surface 1030 +floppy naravno
sve oko 2300.
BTW "najskupli kompjuter u gradu (verovatno i najjaci)" su reci direktora firme
Anyway,iako mi je monitor 19",nisam bas siguran da li ce mi stati sve one silne nule iz 3dmarka u konacnom skoru
Salim se ja,nemam nista protiv vas,samo sam hteo da vas obavestim,da sam ispunio ono sto sam obecao,iako pre 6-7 meseci,ali ipak se isplatilo.Hvala na silnoj pomoci,i izvinjavam se sto sam vas onako smarao,ali siguran sam da necu vise.Od sada sam Benchmark-offline.
cheers
Da,to sam ja,Barsel.Secate se Ba®sel-a,Barsela,Barsel[c]a,BaRsEla,Damagera,Damage®a,i ne znam ja jos koga,a od pre nekoliko dana Titan je otisao u tu grupu.
Bas sam se pitao zasto mi se pojavljuje stranica,na kojoj pise "ukucali ste pogresnu sifru ili je vase korisnicko ime neaktivno" sta ja znam,bas nesto cudno...nisam navikao
Ja sam taj,koji je jos prosle godine najavljivao onu masinu,secate se vi dobro.I eto....desilo se.Poceo sam ja jos u Novembru mislim,sad je vec Jul.Ali isplatilo se.Ionako,sam se schtek'o za FX 5600 ultra.Inace,evo liste:
Microstar 875P Neo
Leadtek A310 FX5600 ULTRA TD
2x Samsung PC3200 (PC400) 256Mb
UPS Sweex 1000VA manageble
ViewSonic P90f
Western Digital 180Gb 8mb buffer 7200rpm
Thermal Take Xaser II A6000+ (Deeeeeeeeliiimiiireee)
Intel Pentium 4 3.06 GHz Hyper Threading
Zalman 6500- cu
Altec Lansing 641
Creative Sound Blaster Extigy
Logitceh MX 500 optical mouse
Logitech Internet Navigator Special Edition keyboard
DVD Pioneer 116-s
(fUnc surface 1030 +floppy naravno
sve oko 2300.
BTW "najskupli kompjuter u gradu (verovatno i najjaci)" su reci direktora firme
Anyway,iako mi je monitor 19",nisam bas siguran da li ce mi stati sve one silne nule iz 3dmarka u konacnom skoru
Salim se ja,nemam nista protiv vas,samo sam hteo da vas obavestim,da sam ispunio ono sto sam obecao,iako pre 6-7 meseci,ali ipak se isplatilo.Hvala na silnoj pomoci,i izvinjavam se sto sam vas onako smarao,ali siguran sam da necu vise.Od sada sam Benchmark-offline.
cheers