Šta je novo?

Eh,momci,ostaste u prashini

Učlanjen(a)
04.07.2003
Poena
619
ctp;

Da,to sam ja,Barsel.Secate se Ba®sel-a,Barsela,Barsel[c]a,BaRsEla,Damagera,Damage®a,i ne znam ja jos koga,a od pre nekoliko dana Titan je otisao u tu grupu.
Bas sam se pitao zasto mi se pojavljuje stranica,na kojoj pise "ukucali ste pogresnu sifru ili je vase korisnicko ime neaktivno" sta ja znam,bas nesto cudno...nisam navikao :p.
Ja sam taj,koji je jos prosle godine najavljivao onu masinu,secate se vi dobro.I eto....desilo se.Poceo sam ja jos u Novembru mislim,sad je vec Jul.Ali isplatilo se.Ionako,sam se schtek'o za FX 5600 ultra.Inace,evo liste:

Microstar 875P Neo
Leadtek A310 FX5600 ULTRA TD
2x Samsung PC3200 (PC400) 256Mb
UPS Sweex 1000VA manageble
ViewSonic P90f
Western Digital 180Gb 8mb buffer 7200rpm
Thermal Take Xaser II A6000+ (Deeeeeeeeliiimiiireee)
Intel Pentium 4 3.06 GHz Hyper Threading
Zalman 6500- cu
Altec Lansing 641
Creative Sound Blaster Extigy
Logitceh MX 500 optical mouse
Logitech Internet Navigator Special Edition keyboard
DVD Pioneer 116-s
(fUnc surface 1030 +floppy naravno ;)

sve oko 2300.

BTW "najskupli kompjuter u gradu (verovatno i najjaci)" su reci direktora firme :)

Anyway,iako mi je monitor 19",nisam bas siguran da li ce mi stati sve one silne nule iz 3dmarka u konacnom skoru :D

Salim se ja,nemam nista protiv vas,samo sam hteo da vas obavestim,da sam ispunio ono sto sam obecao,iako pre 6-7 meseci,ali ipak se isplatilo.Hvala na silnoj pomoci,i izvinjavam se sto sam vas onako smarao,ali siguran sam da necu vise.Od sada sam Benchmark-offline.

cheers

Ajde da vidimo koliko ima taj "najskuplji kompjuter u gradu (verovatno i najbrzi)" u 3D Marku...

Al te neko za**bo' sa tim procesorom :mrgreen: :mrgreen: i plocom :mrgreen: :mrgreen:

brate, moram da kazem da ja imam bolji komp od tebe a duplo sam ga manje platio, pa ti gledaj kome se hvalis... i btw, sledeci put dodji kod mene da kupujes opremu, bar da zaradim neku kinut :)

Opet ste se primili :( :? ...aman, ljudi...

Haha,primili a?
Dobro,sacekajte samo da nabavim mark.Ako ocete mogu i da slikam...ali to je zab®anjeno,po vama.

Miroslav je napisao(la):
brate, moram da kazem da ja imam bolji komp od tebe a duplo sam ga manje platio, pa ti gledaj kome se hvalis... i btw, sledeci put dodji kod mene da kupujes opremu, bar da zaradim neku kinut :)

Samo ne znam,po cemu je to duplo bolji?Ajde mi reci sta imas...
fx7000?

Jarane nevjerovatno si se *****ao, stavio si P4 3.06 koji podrzava samo 533FSB a tvoj maticna ploca radi na 800FSB, treba je tu biti P4 3.0C

-=*[BarSel]*=- je napisao(la):
...
Samo ne znam,po cemu je to duplo bolji?Ajde mi reci sta imas...
fx7000?
Jao bato, pa dovoljno je da ima Radeon 9700 i kusur malko overklokovan pa da zbudži FX5600 i spreda i otpozadi :D
Što se tiče procesora, i dalje je brz, ali je bajat. Očigledno nisi odavno pratio scenu - izašao je P4 "C" na 800 MHz QPB... Pogledaj šta je Kokos uradio sa svojim, pa pokušaj i ti :D
A osim toga, Kokosov proc je sigurno bio neuporedivo jeftiniji... Što se ploče tiče, Zimpson je potpuno u pravu...

A da su te odrali - jesu. I te kako... :beat:
Extigy je BTW namenjen laptop računarima, a za desktop tu je Audigy 2...

Sve u svemu, jaka makina, ali na pogrešnom mestu (ili možda 2 meseca kasniš) se pohvaljuješ... Aj, srećno! (D)

A izmedju ostalog zvucna je shit neopevani, kao i onaj ups, dalje, malo memorije i mali i samo jedan disk. A gde ti je DVD rezac?
I zar nisi mogao da dodas jos nekih 10€ za modem? :))

Eh,pa ovako..

Jarane, pogledaj http://www.bzboyz.com/store/product1331.html pa ces videti da li podrzava 533 ili ne?Dah.... :rolleyes:

Jao bato, pa dovoljno je da ima Radeon 9700 i kusur malko overklokovan pa da zbudži FX5600 i spreda i otpozadi
Što se tiče procesora, i dalje je brz, ali je bajat. Očigledno nisi odavno
-Extigy je BTW namenjen laptop računarima, a za desktop tu je Audigy 2...

Da da da,a sta bi bilo bez tog kusur o/c?BTW,dok sam kupovao Extigy,Audigy 2 se jos nije pojavio.BTW razlike neeemaaa...

A izmedju ostalog zvucna je shit neopevani, kao i onaj ups, dalje, malo memorije i mali i samo jedan disk. A gde ti je DVD rezac?
I zar nisi mogao da dodas jos nekih 10€ za modem

Zato se i prodaju kao lude!Znas,spada u 'low budget' proizvode...za obicne korisnike...ma da... ,)

512 mb je malo memorije?!? :confused: Ti imas 4gb (5x brze) pa mozes da mi pricas?

"I mali i jedan disk"?!?!?! :confused: :confused: :confused:
Deeecko,najbrzi disk koji se moze naci + 180 gb,to je tebi malo...hahaha
Da nisam mozda trebao da uzmem 2x 180 gb?I reci mi sta onda da radim sa 360 gb?
Gde ti zivis?

Zasto bih uzimao DVD rezac?! :confused:

BTW,da li si cuo za kablovski modem?

Bezveznog li threada... :?

Svasta...

Ok sad si najjaci baja, u svojoj sobici svakako, svaka cast :D

Thread closed zbog izlucivanja smora :brow:

Vrh Dno